24th April 2015, 16:24
1 out of 1 members found this post helpful.
In principiu, daca vrei sa fii acoperit legal, la inceputul anului mergi la fisc si depui o declaratie cu veniturile realizate in anul anterior. Pe baza declaratiei tale vei primi o decizie de impunere pentru darile datorate statului. Dar atentie, pe langa impozit, datorezi si cass la suma incasata si in anumite conditii si CAS.
Referitor la punctul 2, daca vrei sa fii mai catolic decat papa, da, trebuie sa platesti impozit pe acesti bani, pentru ca la pf cheltuielile nu sunt deductibile.
Ultima modificare făcută de Robert; 24th April 2015 la 16:36.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
24th April 2015, 18:44
3 out of 3 members found this post helpful.

Postat în original de
adrian_gpj
offtopic: tu vrei sa fii un exemplu sa inteleg?
tot offtopic: cand respectarea legilor n-o sa mai fie ceva exceptional, iesit din comun, poate ca am privi altfel lumea, poate ar merge altfel tara, poate am putea avea pretentii de la aia care ne conduc... Zic si eu.
Trust, but verify.
24th April 2015, 20:17
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Dan
tot offtopic: cand respectarea legilor n-o sa mai fie ceva exceptional, iesit din comun, poate ca am privi altfel lumea, poate ar merge altfel tara, poate am putea avea pretentii de la aia care ne conduc... Zic si eu.
tot off topic ca da bine vad....cand muncesti pe afara si vezi ca se poate sa se respecte legea si zici.....hai mai sa fac si in tara mea ceva..ce poate fi asa greu ..ca miroase a schimbare......si incerci ...si incerci....si incerci.....(probabil ne trebuie vreo 987654321 pagini)....si vezi ca te lupti cu morile de vant realizezi ca nu traiesti atatia ani cat sa apuci acele zile despre care vorbesti si pe care, si eu le doresc cu tarie
29th April 2015, 19:03
0 out of 5 members found this post helpful.
nu e nevoie să plătești impozit pentru lucruri atat de marunte.