Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Ajutor! Transfer nume domeniu de la o societate care nu mai exista...

Ionut Enache este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    31st March 2015
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit Ajutor! Transfer nume domeniu de la o societate care nu mai exista...

Salut,
    Are cineva o rezolvare la o neglijenta de a mea?
    Detin un domeniu inregistrat la ROTLD pe o societate care am inchiso in februarie... Nu am facut transferul domeniului inainte, fiind ferm convins ca e pe PF si ca il pot face cand va fi necesar. Acum este necesar transferul acestui domeniu pe o societate nou infiinttata.

Daca declar la ROTLD ca societatea care detine domeniul respectiv nu mai exista, astia nu imi blocheaza domeniul?

Cum pot rezolva?

Multumesc anticipat...

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de Ionut Enache Vezi Post
    Salut,
    Are cineva o rezolvare la o neglijenta de a mea?
    Detin un domeniu inregistrat la ROTLD pe o societate care am inchiso in februarie... Nu am facut transferul domeniului inainte, fiind ferm convins ca e pe PF si ca il pot face cand va fi necesar. Acum este necesar transferul acestui domeniu pe o societate nou infiinttata.

Daca declar la ROTLD ca societatea care detine domeniul respectiv nu mai exista, astia nu imi blocheaza domeniul?

Cum pot rezolva?

Multumesc anticipat...
    Pai teoretic nu, dat fiind faptul ca tu ai actele firmei pe care nu o mai detii, nu?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    31st March 2015
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

One down...
    Cat despre transfer? Are cineva vreo idee?
    Cum il pot face din punct de vedere legal, din moment ce eu nu mai pot avea activitate pe societatea care nu mai exista?

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    49
    Posturi
    436
    Putere Rep
    36

1 out of 1 members found this post helpful.

Lightbulb

Atata vreme cat mai ai stampila firmei vechi si ceva copii CUI, poti completa cererea si confirma calitatea de administrator al societatii de la care pleaca domeniul insa asta nu te scuteste de re-inregistrarea lui la pretul standard . Fiind acelasi administrator s-ar putea sa fie mai usor insa pasii trebuie urmati conform procedurii. Se poate face si online cu generare EPP dar, daca nu ma insel, transferul efectiv si actualizarea datelor, se face numai dupa ce ajunge la ei cererea stampilata si copiile necesare (CUI, CI).
    --
    LE: n-are treaba cu activitatea atata vreme cat tu nu incasezi nimic si nici nu platesti (de pe firma veche). Firma noua plateste reinregistrarea; cea veche doar isi da acordul de transfer al dreptului de folosinta (!), nu de proprietate deoarece nu este 'proprietara' ci doar foloseste domeniul in speta. Proprietar este ICI.
    Ultima modificare făcută de EHR; 31st March 2015 la 20:05. Motiv: add info
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    31st March 2015
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc EHR si Bogdan Calin!

sty1129 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    19
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Tips.

Dateaza acordul de transfer cu o zi inainte de a inchide societatea. Practic o societate inchisa (plec de la premisa ca e radiata la onrc) nu mai are personalitate juridica si nu mai poate efectua niciun fel de act, nici de dispozitie nici de alt fel.

Mai mult, din cate stiu inchiderea, respectiv dizolvarea se face cu/fara numire de lichidator. Daca ai declarat ca nu ai active si nu ai numit lichidator apare o potentiala problema. Ma rog poate e cam exagerat dar antedateaza acordul ar trebui sa nu fie probleme.

Depinde daca exista sau nu noua societate la data inchideri celei vechi. Sunt multe necunoscute daca vrei sa detaliezi pot sa fiu si eu mai la oniect.

De ce nu faci mai bine transferul pepersoana fizica. Asa nu mai ai probleme cu firmele, si poti transmite dreptul de folosinta firmei ca sa fie totul legal.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    31st March 2015
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Noua societate nu exista la momentul in care a fost radiata vechea societate, dar asta nu ar fi o problema ca mai o societate activa din 2009 si as putea transfera domeniul pe aia. Dizolvarea a fost facuta de un lichidator...

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    82
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    82

Implicit

nu te intreaba nimeni nimic, daca ai cui si stampila completeaza formularele si trimite actele solicitate la rotld, nu iti imagina ca stau sa controleze ce e cu firma aia.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Citat Postat în original de Ionut Enache Vezi Post
    Noua societate nu exista la momentul in care a fost radiata vechea societate, dar asta nu ar fi o problema ca mai o societate activa din 2009 si as putea transfera domeniul pe aia. Dizolvarea a fost facuta de un lichidator...
    Fa transferul pe persoana fizica si apoi inchiriaza, contract de comodat sau cesioneaza domeniul catre persoana juridica, asta te scuteste de multe probleme in viitor
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    32

Implicit

Eu zic sa nu asculti de sfaturile de mai sus pentru ca vei comite fals in acte. CIF-ul si CUI-ul firmei sunt radiate, nu mai exista in evidenta ONRC, cand cei de la ICI vor verifica cererea si datele firmei ti se va face reclamatie la politie.
    Mai bine suni la ei si ii intrebi cum procedezi fara sa le spui despre ce domeniu este vorba si vezi daca ai alte posibilitati exceptand cererea de stergere si reinregistrare a domeniului.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ajutor transfer pagina de facebook
    De edy12006 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 21st November 2014, 21:33
  2. Transfer adsense pe un alt nume
    De MaXz în forumul Adsense
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 30th October 2012, 20:26
  3. Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 17th October 2009, 14:24
  4. Ajutor la alegere nume domeniu
    De Marius Mailat în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 13th August 2006, 10:34

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •