M-am informat eu, au o procedura speciala care permite transferul domeniilor cu acceptul fostilor propietari fara a se incalca legislatia si fara a fi necesara stergerea si reinregistrarea domeniului.
1. Se completeaza Formularul 1a.
2. In cazul in care firma este radiata copie dupa Monitorul Oficial unde sa se vada fostii propietari/fostul propietar ori copie dupa Hotararea Judecatoreasca, daca firma nu este radiata Certificat Constatator in ORIGINAL
3. Ultimul pas este acordul de transfer care se completeaza dupa caz. Formularul 2A transfer de la PJ la PJ sau 2B pentru transfer de la PJ la persoana fizica.
Tipa cu care am vorbit mi-a zis ca este necesar Certificat Constatator pentru ca nu se va face transferul daca firma este in faliment ori are mai multi actionari si nu se intrunesc anumite conditii impuse de regulament.
Nu voi mai continua discutia pentru nu am habar despre ce se vorbeste mai sus. Nu mi-a solicitat nimeni niciodata copie dupa CUI in astfel de situati pentru ca este un cod, doar dupa Certificatul de Inregistrare, am vrut doar sa-l ajut pe Ionut sa nu faca vreo prostie.
O sa primesc procedura si pe e-mail, am s-o postez cand o primesc.
Codul acela despre care vorbesti e cheia de autorizare necesara transferului. Iar in legatura cu faptul ca nu ti-a solicitat CUI-ul, ci Certificatul de Inregistrare voi preciza ca CUI = Certificat de Inregistrare.
In legatura cu solutia ta, nu stiam de ea. Eu doar am comentat la afirmatia ta prin care spuneai
.
Stampila nu este obligatorie. Sunt firme care nu au stampila. Daca au, sa o puna, iar daca nu, semnatura administratorului este suficienta. Cine nu crede, sa sune la ROTLD la Transferuri.
Procedura de transfer a dreptului de folosinta se realizeaza exclusiv online incepand cu 2016.
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)