Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: Ajutor! Transfer nume domeniu de la o societate care nu mai exista...

Afișare hibrid

Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    509
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Kaa Vezi Post
    Eu zic sa nu asculti de sfaturile de mai sus pentru ca vei comite fals in acte. CIF-ul si CUI-ul firmei sunt radiate, nu mai exista in evidenta ONRC, cand cei de la ICI vor verifica cererea si datele firmei ti se va face reclamatie la politie.
    Nu vorbii prostii, eu unul am facut acelasi lucru. Rotld nu verifica daca firmele mai exista, etc. Daca ai copie CUI si stampila poti face transferul. Daca nu ai stampila dute cu copia CUI la o firma de stampile si iti fac ei una ca precedenta.

Numai bine!
    .

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

M-am informat eu, au o procedura speciala care permite transferul domeniilor cu acceptul fostilor propietari fara a se incalca legislatia si fara a fi necesara stergerea si reinregistrarea domeniului.

1. Se completeaza Formularul 1a.
    2. In cazul in care firma este radiata copie dupa Monitorul Oficial unde sa se vada fostii propietari/fostul propietar ori copie dupa Hotararea Judecatoreasca, daca firma nu este radiata Certificat Constatator in ORIGINAL
    3. Ultimul pas este acordul de transfer care se completeaza dupa caz. Formularul 2A transfer de la PJ la PJ sau 2B pentru transfer de la PJ la persoana fizica.

Tipa cu care am vorbit mi-a zis ca este necesar Certificat Constatator pentru ca nu se va face transferul daca firma este in faliment ori are mai multi actionari si nu se intrunesc anumite conditii impuse de regulament.
    Nu voi mai continua discutia pentru nu am habar despre ce se vorbeste mai sus. Nu mi-a solicitat nimeni niciodata copie dupa CUI in astfel de situati pentru ca este un cod, doar dupa Certificatul de Inregistrare, am vrut doar sa-l ajut pe Ionut sa nu faca vreo prostie.

O sa primesc procedura si pe e-mail, am s-o postez cand o primesc.

Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    509
    Putere Rep
    32

Implicit

Nu voi mai continua discutia pentru nu am habar despre ce se vorbeste mai sus. Nu mi-a solicitat nimeni niciodata copie dupa CUI in astfel de situati pentru ca este un cod, doar dupa Certificatul de Inregistrare.
    Codul acela despre care vorbesti e cheia de autorizare necesara transferului. Iar in legatura cu faptul ca nu ti-a solicitat CUI-ul, ci Certificatul de Inregistrare voi preciza ca CUI = Certificat de Inregistrare.

In legatura cu solutia ta, nu stiam de ea. Eu doar am comentat la afirmatia ta prin care spuneai
    "cand cei de la ICI vor verifica cererea si datele firmei ti se va face reclamatie la politie."
    .

matrimo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    26th January 2011
    Locaţie
    Bruxelles
    Vârstă
    46
    Posturi
    142
    Putere Rep
    29

Implicit

Stampila nu este obligatorie. Sunt firme care nu au stampila. Daca au, sa o puna, iar daca nu, semnatura administratorului este suficienta. Cine nu crede, sa sune la ROTLD la Transferuri.

Procedura de transfer a dreptului de folosinta se realizeaza exclusiv online incepand cu 2016.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ajutor transfer pagina de facebook
    De edy12006 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 21st November 2014, 21:33
  2. Transfer adsense pe un alt nume
    De MaXz în forumul Adsense
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 30th October 2012, 20:26
  3. Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 17th October 2009, 14:24
  4. Ajutor la alegere nume domeniu
    De Marius Mailat în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 13th August 2006, 10:34

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •