Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Indrumare

gabau86 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Braila
    Vârstă
    40
    Posturi
    167
    Putere Rep
    25

Implicit Indrumare

Ma poate ajuta cineva cu un sfat / indrumare. Am site-ul din semnatura si nu vrea sa mai urce in google. Sunt pe pagina 2 ultima pozitie. Incerc sa urc pe cuvant cheie: laptopuri ieftine.

Sper sa nu fie si concurenta pe aici.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

La mine apari pe #19, concurenta nu e chiar asa de usoara, ce backlinks ai?

koobie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    24th October 2014
    Vârstă
    30
    Posturi
    152
    Putere Rep
    22

Implicit

M-am uitat asa rapid si nu am gasit ceea ce este important, un link building de calitate. Am vazut ca comentezi foarte mult pe bloguri, e bine, mai ales ca comentezi pe blogurile de IT/C. Eu iti recomand sa cumperi ceva advertoriale pe bloguri cu autoritate mare, poti sa publici articole de tip guest-post (accepta multi bloggeri care au autoritate buna). Care este strategia ta de link building, daca ai una?

dascalescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    41

Implicit

Nu faci nimic rau din ce-ai facut pana cum insa nu ai facut suficient sa te duci mai sus de pagina a doua.
    Fiind un cuvant cu caracter comercial asteapta-te la competitie din ce in ce mai puternica, pe masura ce urci.

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Braila
    Vârstă
    40
    Posturi
    167
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    La mine apari pe #19, concurenta nu e chiar asa de usoara, ce backlinks ai?
    Conform Majestic am 2249 link-uri externe. E mult, e putin ? Sunt la primul site si nu am un punct de referinta.

Citat Postat în original de koobie Vezi Post
    M-am uitat asa rapid si nu am gasit ceea ce este important, un link building de calitate. Am vazut ca comentezi foarte mult pe bloguri, e bine, mai ales ca comentezi pe blogurile de IT/C. Eu iti recomand sa cumperi ceva advertoriale pe bloguri cu autoritate mare, poti sa publici articole de tip guest-post (accepta multi bloggeri care au autoritate buna). Care este strategia ta de link building, daca ai una?
    Exact aici sunt blocat. Nu stiu cum sa fac link building de calitate. Putin ajutor ar fi binevenit, daca ai timp si se poate.
    De comentat, am mai comentat si pe bloguri personale.

Citat Postat în original de dascalescu Vezi Post
    Nu faci nimic rau din ce-ai facut pana cum insa nu ai facut suficient sa te duci mai sus de pagina a doua.
    Fiind un cuvant cu caracter comercial asteapta-te la competitie din ce in ce mai puternica, pe masura ce urci.
    Ce ar mai trebui sa fac.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de dascalescu Vezi Post
    Nu serios? Consideri comentariile pe bloguri o strategie ok? C'mon, suntem in 2015. Iar nisa nu e chiar una unde ranchezi cu orice trash links.

@gabau, renunta la aceasta strategie. Se va dovedi paguboasa long term. Scoate din semnatura ancora exact match. Iti face mai rau decat bine. In functie de buget, orienteaza-te catre o campanie de achizitie advertoriale, eventual ceva comunicate de presa.
    Ai grija cum jonglezi cu ancorele exact match. Daca ai posibilitatea, ti-as sugera sa scoti comentariile pe care le-ai postat pana in prezent.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

koobie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    24th October 2014
    Vârstă
    30
    Posturi
    152
    Putere Rep
    22

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Sper sa iti fie de folos: 103 metode de promovare site online

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Braila
    Vârstă
    40
    Posturi
    167
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de Robert Vezi Post
    Nu serios? Consideri comentariile pe bloguri o strategie ok? C'mon, suntem in 2015. Iar nisa nu e chiar una unde ranchezi cu orice trash links.

@gabau, renunta la aceasta strategie. Se va dovedi paguboasa long term. Scoate din semnatura ancora exact match. Iti face mai rau decat bine. In functie de buget, orienteaza-te catre o campanie de achizitie advertoriale, eventual ceva comunicate de presa.
    Ai grija cum jonglezi cu ancorele exact match. Daca ai posibilitatea, ti-as sugera sa scoti comentariile pe care le-ai postat pana in prezent.
    Gata, am scos semnatura. Cam ce buget ar trebui sa am pentru o campanie cat de cat ok ? In ce sens sa am grija cu ancorele ? Poti fi putin mai explicit, te rog.

Citat Postat în original de koobie Vezi Post
    Sper sa iti fie de folos: 103 metode de promovare site online
    Multumesc pentru link.
    Ultima modificare făcută de gabau86; 7th March 2015 la 18:53.

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Braila
    Vârstă
    40
    Posturi
    167
    Putere Rep
    25

Implicit

Daca intr-un articol postat pe acelasi site pun link catre home page e ok, sau nu?

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de gabau86 Vezi Post
    Daca intr-un articol postat pe acelasi site pun link catre home page e ok, sau nu?
    Normal, linkuirea interna ajuta, dar sa o faci cu cap, altfel poate fi chiar daunatoare. Adu si tu niste backlinks puternice, din siteuri relevante, in continut (advertoriale).

Referitor la adaugat/scos semnaturi pe forumuri, nu te mai juca cu asa ceva. E ca si cu linkurile sitewide, azi ai cateva mii de ibls in plus (toate pe o anchora) si maine dispar. Trage si tu concluzia, e bine?

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 13th December 2013, 19:51

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •