Ma poate ajuta cineva cu un sfat / indrumare. Am site-ul din semnatura si nu vrea sa mai urce in google. Sunt pe pagina 2 ultima pozitie. Incerc sa urc pe cuvant cheie: laptopuri ieftine.
Sper sa nu fie si concurenta pe aici.![]()
Ma poate ajuta cineva cu un sfat / indrumare. Am site-ul din semnatura si nu vrea sa mai urce in google. Sunt pe pagina 2 ultima pozitie. Incerc sa urc pe cuvant cheie: laptopuri ieftine.
Sper sa nu fie si concurenta pe aici.![]()
La mine apari pe #19, concurenta nu e chiar asa de usoara, ce backlinks ai?
M-am uitat asa rapid si nu am gasit ceea ce este important, un link building de calitate. Am vazut ca comentezi foarte mult pe bloguri, e bine, mai ales ca comentezi pe blogurile de IT/C. Eu iti recomand sa cumperi ceva advertoriale pe bloguri cu autoritate mare, poti sa publici articole de tip guest-post (accepta multi bloggeri care au autoritate buna). Care este strategia ta de link building, daca ai una?
Nu faci nimic rau din ce-ai facut pana cum insa nu ai facut suficient sa te duci mai sus de pagina a doua.
Fiind un cuvant cu caracter comercial asteapta-te la competitie din ce in ce mai puternica, pe masura ce urci.
Conform Majestic am 2249 link-uri externe. E mult, e putin ? Sunt la primul site si nu am un punct de referinta.
Exact aici sunt blocat. Nu stiu cum sa fac link building de calitate. Putin ajutor ar fi binevenit, daca ai timp si se poate.
De comentat, am mai comentat si pe bloguri personale.
Ce ar mai trebui sa fac.
Nu serios? Consideri comentariile pe bloguri o strategie ok? C'mon, suntem in 2015. Iar nisa nu e chiar una unde ranchezi cu orice trash links.
@gabau, renunta la aceasta strategie. Se va dovedi paguboasa long term. Scoate din semnatura ancora exact match. Iti face mai rau decat bine. In functie de buget, orienteaza-te catre o campanie de achizitie advertoriale, eventual ceva comunicate de presa.
Ai grija cum jonglezi cu ancorele exact match. Daca ai posibilitatea, ti-as sugera sa scoti comentariile pe care le-ai postat pana in prezent.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Sper sa iti fie de folos: 103 metode de promovare site online
Ultima modificare făcută de gabau86; 7th March 2015 la 18:53.
Daca intr-un articol postat pe acelasi site pun link catre home page e ok, sau nu?
Normal, linkuirea interna ajuta, dar sa o faci cu cap, altfel poate fi chiar daunatoare. Adu si tu niste backlinks puternice, din siteuri relevante, in continut (advertoriale).
Referitor la adaugat/scos semnaturi pe forumuri, nu te mai juca cu asa ceva. E ca si cu linkurile sitewide, azi ai cateva mii de ibls in plus (toate pe o anchora) si maine dispar. Trage si tu concluzia, e bine?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)