23rd January 2015, 21:01
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
imagini
....si totusi!
Uitandu-ma pe niste site-uri am descoperit un exemplu care infirma ideea ca textul "ascuns" este indexat. Un exemplu aici:
https://www.aerolines.ro/oferte-spec...e-avion-porto/
Textul vizibil "
Porto este servit de Aeroportul Francisco de Sa Carneiro (OPO), amplasat la 15 km N-V de centrul orasului. Mai exact, aeroportul este localizat in Pedras Rubras, Moreira, o parohie civila aflata in apropiere de Municipiul Maia."
este indexat. Textul ascuns "
Parcare: 2000 de locuri asigura stationarea masinilor pe termen lung (P3 si P4) sau scurt (P0). De la/catre aeroport cu masina. Pentru a conduce spre aeroport folositi autostrada IP4 care face legatura intre Vila Real si Braga. A3 leaga Porto de Braga, dar si IC1 de IC24."
nu este indexat! M-am uitat pe cateva exemple din acest site si aceeasi poveste.
Am verificat si cazul expedia, dar exemplu mai sus. Aici este indexat totul. Explicatii?
Eu mult prea complicat de explicat, iar tu cum preferi stilul "gica cotra", nu ai cu cine.
Sfatul meu este sa lasi tot, ai numai de castigat. Rezolvi restul din design. Tu in loc sa faci site pt user, te chinui sa-l pacalesti pe Google.
Acum ontopic: google nu mai indexeaza nici paginatia (pe sistemul shortest url ), de la sine, fara sa-i mai pui noindex, follow, iar asta se aplica si la comentarii cu paginatie sau restul de situatii.
Tu dai cu batman, batman!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.