Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 23 din 23

Subiect: Ascundere partiala a textului - efecte SEO?

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

....si totusi!
    Uitandu-ma pe niste site-uri am descoperit un exemplu care infirma ideea ca textul "ascuns" este indexat. Un exemplu aici: https://www.aerolines.ro/oferte-spec...e-avion-porto/

Textul vizibil "Porto este servit de Aeroportul Francisco de Sa Carneiro (OPO), amplasat la 15 km N-V de centrul orasului. Mai exact, aeroportul este localizat in Pedras Rubras, Moreira, o parohie civila aflata in apropiere de Municipiul Maia." este indexat. Textul ascuns "Parcare: 2000 de locuri asigura stationarea masinilor pe termen lung (P3 si P4) sau scurt (P0). De la/catre aeroport cu masina. Pentru a conduce spre aeroport folositi autostrada IP4 care face legatura intre Vila Real si Braga. A3 leaga Porto de Braga, dar si IC1 de IC24." nu este indexat! M-am uitat pe cateva exemple din acest site si aceeasi poveste.

Am verificat si cazul expedia, dar exemplu mai sus. Aici este indexat totul. Explicatii?

haiduc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    22nd June 2011
    Locaţie
    oriunde
    Posturi
    124
    Putere Rep
    29

Implicit

blogger-ul de la google (ne) da posibilitatea directa, prin simpla editare a postarilor, de a afisa doar o bucata, mai mare sau mai mica, dintr-un articol. ma gandesc ca daca ei au implementat lucrul asta, fara niciun avertisment, n-ar trebui sa fie/aiba repercursiuni la indexare/cautare etc.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de imagini Vezi Post
    ....si totusi!
    Uitandu-ma pe niste site-uri am descoperit un exemplu care infirma ideea ca textul "ascuns" este indexat. Un exemplu aici: https://www.aerolines.ro/oferte-spec...e-avion-porto/

Textul vizibil "Porto este servit de Aeroportul Francisco de Sa Carneiro (OPO), amplasat la 15 km N-V de centrul orasului. Mai exact, aeroportul este localizat in Pedras Rubras, Moreira, o parohie civila aflata in apropiere de Municipiul Maia." este indexat. Textul ascuns "Parcare: 2000 de locuri asigura stationarea masinilor pe termen lung (P3 si P4) sau scurt (P0). De la/catre aeroport cu masina. Pentru a conduce spre aeroport folositi autostrada IP4 care face legatura intre Vila Real si Braga. A3 leaga Porto de Braga, dar si IC1 de IC24." nu este indexat! M-am uitat pe cateva exemple din acest site si aceeasi poveste.

Am verificat si cazul expedia, dar exemplu mai sus. Aici este indexat totul. Explicatii?
    Eu mult prea complicat de explicat, iar tu cum preferi stilul "gica cotra", nu ai cu cine.

Sfatul meu este sa lasi tot, ai numai de castigat. Rezolvi restul din design. Tu in loc sa faci site pt user, te chinui sa-l pacalesti pe Google.

Acum ontopic: google nu mai indexeaza nici paginatia (pe sistemul shortest url ), de la sine, fara sa-i mai pui noindex, follow, iar asta se aplica si la comentarii cu paginatie sau restul de situatii.

Tu dai cu batman, batman!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum poti schimba selectia textului in wordpress
    De Prietenul în forumul WordPress
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 12th April 2013, 09:24
  2. Plugin ascundere link-uri afiliere
    De RedHat în forumul WordPress
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 16th November 2012, 12:36
  3. ascundere referer in iframe
    De demonbogdan în forumul Client side
    Răspunsuri: 6