Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Scade numarul backlinkurilor

Alex Ochea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    11th July 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    32
    Posturi
    296
    Putere Rep
    23

Post Scade numarul backlinkurilor

Salut!

Am avut la un moment dat aproximativ 1400 de backlinkuri. O perioada de 2 luni nu m-am mai preocupat de acest aspect, nu am mai obtinut nici un link. Verificand pe majesticseo, la un moment dat am vazut ca mai am doar 1000 backlinkuri, dupa aceea 500, acum 350. De ce o scadere asa brusca? dc au fost sterse? Mentionez ca pozitia in Google nu este deloc afectata. Daca obtin de acum incolo 2-3 linkuri pe zi este mult, ma poate afecta cu ceva?(nu vreau sa exagerez), vreau sa para totul cat mai natural..

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Linkurile erau sitewide? Daca da, cat % din ele si cate pagini insumau? In webmaster tools apar schimbari, sau nu folosesti? Siteurile de pe care iti veneau linkurile in ce situatie sunt? Mai exista? Au penalizari? Au disparut pagini de pe ele?

Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    11th July 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    32
    Posturi
    296
    Putere Rep
    23

Implicit

Nu folosesc webmaster tools. Probabil ca multe backlinkuri erau din directoare care in acest timp au disparut, dar parca mi se pare un numar prea mare. In mai mult de 150 de directoare nu bagasem blogul, iar unele dintre backlinkuri erau din comentarii. Nu stiu de unde se stransesera totusi atatea backlinkuri. Apropo, linkurile dofollow au ramas, cele nofollow au fost sterse. Ce spui, cate backlinkuri sa obtin pe zi pentru a nu avea nicio sansa sa fiu penalizat?

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Maximilian1 Vezi Post
    Nu folosesc webmaster tools. Probabil ca multe backlinkuri erau din directoare care in acest timp au disparut, dar parca mi se pare un numar prea mare. In mai mult de 150 de directoare nu bagasem blogul, iar unele dintre backlinkuri erau din comentarii. Nu stiu de unde se stransesera totusi atatea backlinkuri. Apropo, linkurile dofollow au ramas, cele nofollow au fost sterse. Ce spui, cate backlinkuri sa obtin pe zi pentru a nu avea nicio sansa sa fiu penalizat?
    Eu zic sa identifici mai intai de unde erau linkurile sterse, cu exactitate. Daca toate proveneau dintr-un link sitewide pus pe un site cu multe pagini interne, atunci se intelege de ce se dezindexeaza atatea, in caz contrar e dubios. Daca in ultima vreme nu ai mai adus linkuri, nu te imbata cu apa rece, ia-o usurel, trepdat. Publica niste comunicate de presa cu tema relansarii siteului, daca iti permiti.

Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    11th July 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    32
    Posturi
    296
    Putere Rep
    23

Implicit

Ok, mersi mult, o sa incerc. Blogul a avut activitate, am scris constant articole, doar ca nu m am mai ocupat de backlinks, deci nu e vorba de o relansare. Oricum se pare ca doar prin content blogul a ramas pe locul 2 pe cuvantul cheie care ma intereseaza, dar nj cat mai sta acolo fara backlinks..o sa o iau incet, asta e si ideea mea

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. ordine de importanta a backlinkurilor
    De cris în forumul Link Building
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd November 2014, 22:32
  2. scoaterea backlinkurilor manual
    De teodor98 în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 4th September 2014, 07:55
  3. De ce scade numarul paginilor indexate?
    De ladrone în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 31st July 2010, 23:34
  4. Efectele adaugari backlinkurilor
    De Mar în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 7th May 2010, 16:16
  5. Numarul de pagini indexate scade vertiginos
    De resahc în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 2nd December 2008, 14:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •