Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 19 din 19

Subiect: Pareri despre site-ul meu

alen derzis este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th November 2013
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    20
    Putere Rep
    0

Implicit

Ai dreptate vizavi de tablete, dar ce parere ai despre ce ar trebui sa scriu pe Blog(stiri portare) pentru ca in domeniul asta nu se intampla foarte multe incat sa pot scrie de ex o data pe saptamana?
    Dauneaza daca scriu prea multe articole care nu legatura cu portarea?
    Pot scrie posturi despre telefoane/tablete dar in care sa le leg de portari?

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    45

Implicit

Sfatul meu e sa il faci ca site de prezentare, pana la urma prezinti un serviciu.

Blogul poate fi prezentat strict ca o sectiune de stiri/noutati si cam atat.

Trebuie sa prezinti clientului oferta si sa-i castigi increderea sa cumpere, nu te intereseaza altceva. Continutul trebuie sa canlizeze spre vanzare. Sa oferi toate informatiile relevante si sa-i arati ca e decizia portivita.

Daca vrei blog despre tablete sau altceva fa-ti pe alt domeniu, dar lasa porteaza, ro ca site de prezentare si-atat.
    Retired

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    966
    Putere Rep
    37

Implicit

http://themeforest.net/category/wordpress/corporate - daca nu te pricepi la instalare, da-mi un semn.

Totodata, gasesti si teme free destul de frumoase. Uite un exemplu la o cautare rapida: http://www.s5themes.com/theme/simplecorp/

In opinia mea, Canvas nu e neaparat o tema destinata unui site de prezentare. Intr-adevar, site-ul nu are un design profesionist, insa nici "dezastru" nu e. Mai ai de lucrat la aranjarea textului in pagina. Incearca optiunea "Full Width", s-ar putea sa arate mai bine.
    Ultima modificare făcută de John; 12th December 2014 la 20:48. Motiv: completare

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Am intrat pe site-ul tau si dupa cateva clicuri aveam deschise tot atatea taburi. E o practica proasta, renunta la ea. Inteleg ratiunea pentru care ai folosit-o, dar nu, nu e bine, renunta la ea.

O alta problema este continutul. Continutul este prea subtire. Fiind un site dedicat portarii trebuie sa fie exhaustiv. Sa creeazi definitii pentru tot ceea ce tine de portare, sa treci in revista toate fazele portarii, toate avantajele, toate problemele care pot aparea si mai ales de ce este bine sa se faca portarea prin firma voastra si nu direct prin operator sau alt intermediar.

Cu culorile n-ai dat gres, doar ca site-ul e cam alb, cam prea simplu si prima pagina e total neinspirata. Asa cum au spus colegii, iti trebuie o tema mai spectaculoasa.

Pe partea de SEO trebuie sa gandesti mai amplu. Sunt multe cuvinte cheie de care poti fi interesat. Trebuie sa creezi continutul in asa fel incat sa indemni utilizatorul sa interactioneze. Nu merge pe metadescrieri scurte si pe pagini prea simple pentru ca nu vei reusi sa acoperi toate cuvintele de care ai putea fi interesat.

Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    506
    Putere Rep
    32

Implicit

In cazul tau cu portarea numerelor de telefon, mi-as alege teme ce au legatura cu domeniul:

Ai mai jos 2 teme faine, care modificate putin vor arata bine pe nisa ta.

iPhone Application Wordpress Theme from Elegant Theme
    Free WordPress Theme for Selling iPhone Apps - WPMU DEV
    .

RedJohn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    7th April 2013
    Posturi
    199
    Putere Rep
    25

Implicit

- thema basic si putin lucrat la structura (denota timp putin investit in site)
    - greu de spus daca vinzi ceva sau e un site de articole. clientul sa stie din primul click ca a nimerit unde trebuie si ca trebuie neaparat sa-ti cumpere produsul/serviciul
    - pagini incomplete, linkuri broken
    - daca vinzi ceva tre sa se gaseasca macar un nr de telefon pentru suport (daca nu sitewide macar pe pagina de contact. daca esti firma cu atat mai bine. umple pagina cu toate datele sa aduci un plus de incredere)

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th November 2013
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    20
    Putere Rep
    0

Implicit

Deocamdata nu am voie sa pun nici un nr. de contact pe site, contractul nu imi permite acest lucru.
    De vandut nu vom vinde nimic pe site, singurul scop e generarea de leed-uri pentru agenti dintr-o zona sau alta(in principiu Vest si Centrul tarii),sunt multumit cu 5 leed-uri/intalniri pe luna dar pana cand am OK-ul sa il atasez business-ului mai am timp sa mai fac incercari.
    Tema nu vreau sa o schimb dar sunt dispus sa o modific, are incluse orice setari posibile.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th November 2013
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    20
    Putere Rep
    0

Implicit

Sa sti ca ai dreptate, ma opresc cu articolele si ramane doar de prezentare.
    Mai am un domeniu cumparat care e din acelasi domeniu si voi face un blog acolo cu articole si reviews.
    Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    Sfatul meu e sa il faci ca site de prezentare, pana la urma prezinti un serviciu.

Blogul poate fi prezentat strict ca o sectiune de stiri/noutati si cam atat.

Trebuie sa prezinti clientului oferta si sa-i castigi increderea sa cumpere, nu te intereseaza altceva. Continutul trebuie sa canlizeze spre vanzare. Sa oferi toate informatiile relevante si sa-i arati ca e decizia portivita.

Daca vrei blog despre tablete sau altceva fa-ti pe alt domeniu, dar lasa porteaza, ro ca site de prezentare si-atat.

ZimZum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    29th October 2012
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    109
    Putere Rep
    26

Implicit

Toate parerile sunt de rau. Si stai ca nu a vazut inca Tom postul ca n-ai sa stii pe unde sa mai fugi

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Pareri despre un site al meu
    De atomix în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 49
    Ultimul Post: 1st February 2015, 19:11
  2. Pareri despre site
    De WeaselMan în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 21st November 2013, 18:24
  3. Pareri despre site-ul meu
    De WooolAdmin în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 40