Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Mai e nevoie de linkuire interna?

Afișare hibrid

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit Mai e nevoie de linkuire interna?

Din cate stiu, in cazul unui blog este bine sa se puna linkuri in text catre: categorie, index si alte articole care au legatura.

Daca la finalul articolului imi apar 3 articole similare, iar in sidebar la fiecare articol mai apar si 5-6 titluri din aceeasi categorie, mai e nevoie sa pun linkuri in text catre pagini relevante? (de multe ori linkurile din text duc catre aceleasi related care apar in sidebar sau sub articol).

Cum vede google linkurile de la related? Raman mereu aceleasi sau primesc o oarecare rotatie? La refresh am observat ca nu se schimba dar nu stiu cum le vede google, la fel ca pe cele statice din continut?

Asadar daca nu mai pun catre alte articole pentru ca am related posts, ramane sa pun catre index si categorie. Dar indexul primeste deja prin logo, iar categoria prin meniul din header. E acelasi lucru?

Rog pe cineva sa imi explice concret! Multumesc anticipat!
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Alex M este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    5th September 2014
    Vârstă
    45
    Posturi
    138
    Putere Rep
    22

Implicit

Care e scopul linkurilor? Daca le-ai planuit pentru o experienta mai buna pentru cititori, sunt suficiente articolele related si / sau cele din sidebar. Cele din text sunt folosite de obicei in scopuri SEO - asa cum ai linkuri pe alte site-uri catre paginile tale cu textul ancora dorit, la fel o poti face si cu articolele interne (vezi modelul Wikipedia.org).

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Alex M Vezi Post
    Care e scopul linkurilor? Daca le-ai planuit pentru o experienta mai buna pentru cititori, sunt suficiente articolele related si / sau cele din sidebar. Cele din text sunt folosite de obicei in scopuri SEO - asa cum ai linkuri pe alte site-uri catre paginile tale cu textul ancora dorit, la fel o poti face si cu articolele interne (vezi modelul Wikipedia.org).
    Nu sunt puse numai pentru utilizatori ci si pentru crawleri sa mearga si pe acele pagini. Mai aveti si alte raspunsuri?
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Deci pe Wikipedia link-urile interne sunt folosite in scopuri SEO?

Nayeg este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th November 2014
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Cum vede google linkurile de la related? Raman mereu aceleasi sau primesc o oarecare rotatie? La refresh am observat ca nu se schimba dar nu stiu cum le vede google, la fel ca pe cele statice din continut?
    Cred că depinde de ce Related Posts foloseşti, dacă se schimbă linkurile, sau apar mereu aceleaşi.

Ca să vezi cum vede Google o pagină din site-ul tău poţi folosi un tool de genul ăsta: seo-browser.com.

Daca la finalul articolului imi apar 3 articole similare, iar in sidebar la fiecare articol mai apar si 5-6 titluri din aceeasi categorie, mai e nevoie sa pun linkuri in text catre pagini relevante? (de multe ori linkurile din text duc catre aceleasi related care apar in sidebar sau sub articol).
    Asadar daca nu mai pun catre alte articole pentru ca am related posts, ramane sa pun catre index si categorie. Dar indexul primeste deja prin logo, iar categoria prin meniul din header. E acelasi lucru?
    Eu cred că e acelaşi lucru, nu are rost să mai pui un link spre index şi categorie şi în articole, ai avea dubluri. Din câte ştiu, Google ia în seamă doar primul link găsit spre o anumită pagină DAR link-juice-ul se împarte la numărul total de link-uri şi având dubluri s-ar împărţi la 2 linkuri în plus (mai exact ai irosi din link-juice inutil).

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Am nevoie de PFA sau nu?
    De Cristi G în forumul Utile
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 10th May 2012, 11:12
  2. Link catre alt site printr-o pagina interna.
    De Mindrunner în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 16th February 2012, 23:26
  3. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 14th September 2009, 15:41
  4. nevoie de $
    De inscaun în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 31st January 2009, 20:09

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente