Salutare, cunoaste cineva un script care sa traduca automat site-ul atunci cand cineva intra de pe IP de China de exemplu, cand intra un chinez sa fie in chineza.
Ma poate ajuta cineva?
Multumesc.
Salutare, cunoaste cineva un script care sa traduca automat site-ul atunci cand cineva intra de pe IP de China de exemplu, cand intra un chinez sa fie in chineza.
Ma poate ajuta cineva?
Multumesc.
ai incercat sa inserezi in tot site ul ( fiecare pagina) scriptul de la google.translate?
Scriptul de la google nu traduce automat, te întreabă dacă vrei sa traduci, cel puțin asa știu eu.
Da, pentru ca am multe vizite din China si am rata de respingere mare, chinezii intra si ies imediat din cauza asta. ( aici ma refer la copii, este vorba de site de jocuri).
Esti sigur ca ai multe vizite din China?
Ce folosesti pentru statistici?
Vezi sa nu fie boti din China. Si eu am un site de jocuri iar in wp-statistics imi arata foarte multe vizite din china, de 3 ori mai multe ca cele din ro. Daca ma uit in google analytics nu am vizite din china.
Eu cu ajutorul pulgin-ului Wordfence mi-am dat seama ca sunt boti. Arata mai multe detalii despre fiecare vizita/ip ...
Google analitycs imi arata astasunt vizite reale de la parteneri din China.
Daca ai targhet in CHina, atunci poate ar trebui sa iei in vedere posibilitatea unei traduceri profesioniste.
Caut cu jingle.ro.
De o traducere profi as fi si eu interesat,dar as dori sa stiu cine a folosit si serviciul care il recomanda.
scriu gramatical prost :D:D:D:D
Nu pot spune ca este un target, dar o mare parte dintre vizitatori sunt chinezi, nu mi-am facut un obiectiv din a aduce trafic din China, insa mi s-au oferit colaborari cu site-uri importante de acolo si nu am putut sa refuz in situatia mea, deocamdata ma intereseaza un tool care sa faca traducerea, pe termen mediu/lung o sa am in vedere si realizarea unor traduceri profesioniste.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)