Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: backlinks de pe siteuri puternice

cris este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    41
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    0

Implicit backlinks de pe siteuri puternice

Ce inseamna un backlinks de calitate? poate fi considerat un backlinks de calitate de pe o pagina care se afla deasupra ta ? sau nu e destul asta?

Raoul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    33
    Posturi
    129
    Putere Rep
    24

Implicit

De perspectiva mea un backlink de calitate inseamna: autoritate, din aceeasi nisa = relevanta

bass este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    16th July 2013
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    49
    Posturi
    63
    Putere Rep
    21

Implicit

Poti cumpara backlinkuri de pe site-uri cu autoritate ori sa le starnesti un zambet cerandu-le un parteneriat. Exclude directoarele daca doresti backlinkuri puternice (daca ai un cuvant cheie long tail poti incerca, gasesti pe forum o lista cu directoare ok) si da, poti obtine backlinkuri bune si de pe site-uri care sunt sub tine.

zuuup este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    12th October 2013
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    36
    Posturi
    96
    Putere Rep
    27

Implicit

Un backlink de calitate:
    1.) Site-ul de pe care primesti linkul sa fie din nisa ta sau related cu nisa ta
    2.) Sa aiba cat mai putine linkuri externe
    3.) Autoritate mare
    4.) Vechimea domeniului, te asiguri ca nu o sa dispara maine.
    5.) ancore diversificate, fara spam pe keyword

Personal consider (unii considera ca fiind irelevante):
    6.) PR, chiar daca nu are valoare SEO, e un indiciu de calitate a site-ului, mai ales daca e PR5+
    7.) Prefer linkuri(max 2) din articole (continut unic din nisa related) in defavoarea linkurilor sitewide / bannere / simple linkuri
    8.) Fara linkuri din: directoare de linkuri/ferme de linkuri/footer/comentarii.

andreiionut este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    31st January 2014
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    44
    Posturi
    302
    Putere Rep
    21

Implicit

Faptul ca se afla deasupra ta in cautari pe anumite rezultate nu certifica ca este un site puternic ci paote ca tu esti prea slab ( links,content,etc) .

Un backlink de calitate este un backlink obtinut de la un site de pe nisa ta de obicei , un site autoritar din toate punctele de vedere ( PR , DA , PA ,etc ) .
    Acel link valoreaza cat alte 100 de linkuri mai slabe dar este foarte greu de obtinut si cand spun greu - este foarte greu . Desigur daca ai bugetul necesar totul devine mai usor.
    Ca sa inteleg vorbim de linkuri pe RO sau international ?

cris este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    41
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de andreiionut Vezi Post
    Ca sa inteleg vorbim de linkuri pe RO sau international ?
    RO
    din articole de pe BlogSpot

Gratian Alinei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    8th November 2013
    Locaţie
    Mangalia
    Posturi
    203
    Putere Rep
    23

Implicit

Dacă e deasupra ta pentru un anumit keyword, poate fi puternic sau nu, autoritar sau nu. Marele motor, întotdeauna, returnează rezultate relevante pentru interogarea utilizatorului. Pe cale de consecință, e relevant. De multe ori însă, între logică și realitate există o eroare de paralaxă.

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    47
    Posturi
    417
    Putere Rep
    27

1 out of 1 members found this post helpful.

Question

@gratian ...m-ai dat gata cu paralaxa - dar pare ca ai dreptate cu relevanta. Ce as zice este ca fac mult linkurile de la cei de desupra ta pe aceleasi cautari. in final ei sunt tot mai relevanti si mai autoritari pe nisa ta , pe cuvantul tau cheie pana la poz 1.

Da ce te faci cand deasupra sau in jur ai doar concurenta in speta magazine, sau activezi pe un domeniu unde greu de abordat si unde te poti lipi doar de f putini..Pe ansamblu merge sa te lipesti de domenii inrudite oricat de dificila ar fi nisa. Poti sa muncesti pe ...implant dentar si sa postezi pe situri cu relevanta generala pe medical, ca nu stiu cati au cunostinte sau si au optimizat situl pe implant dentar.

Prtea proasta e alta si ridic intrebarea la cei mai grei si cu experienta..poate vine TOM aici si ne lumineaza..hai maestre ca esti expert in calitate..la modul cel mai onest cu putinta
    nu inteleg un fenomen..dupa mine se pare ca nr de IP uri de pe care vin linkuri pare mai imp decat un anumit numar de linkuri bune. Initial am crezut ca formula de rankare era ceva de genul punctaj obtinut de pe urma linkurilor impartit la nr de linkuri. Adica P/Nr. Asta inseamna ca daca ai putine dar tari este mai bine decat mult mai multe linkuri dar slabe.
    DAR, m-a mancat de am cercetat linkurile pe cateva nise si am avut surprize. SUnt situri cu sute IP uri gen ( 200-500 de ip uri cu link la root) si cu 100.000++ linkuri pe ansamblu care sunt in top . si daca le vad profilul de linkuri ma sperii. Spam curat, cu gsa sau altele asemenea. Comentarii pe bloguri in limbi straine indiferent ca sunt 200 de comentarii pe pagina, guest bookuri de toata jena, pagini unice pe bloguri noi facute peste nopte etc. Dar aduc peste 6-700 IP uri la root. Cei mai de jos am vazut ca erau curatei, cu articole cu referinte bune..insa erau MAI JOS.
    Am zis atunci...a stia o sa cada in 2-3 saptamani si o sa urce siturile de valoare . Nimic..au trecut luni, a trecut si o panda peste ei ..si chiar am vazut cresteri intre timp.
    Mai mult, stiu situri care capata MII de linkuri pe zi. si sunt sus si cresc incet dar cresc.
    E cineva sa faca lumina?
    Marturisesc ca MIE mi-ar fi mai usor sa aduc 200.000 linkuri slabe cu booti decat 1000 de calitate sau cumparare.
    Ultima modificare făcută de diasomie; 31st May 2014 la 19:19.
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Citat Postat în original de diasomie Vezi Post
    @gratian ...m-ai dat gata cu paralaxa - dar pare ca ai dreptate cu relevanta. Ce as zice este ca fac mult linkurile de la cei de desupra ta pe aceleasi cautari. in final ei sunt tot mai relevanti si mai autoritari pe nisa ta , pe cuvantul tau cheie pana la poz 1.

Da ce te faci cand deasupra sau in jur ai doar concurenta in speta magazine, sau activezi pe un domeniu unde greu de abordat si unde te poti lipi doar de f putini..Pe ansamblu merge sa te lipesti de domenii inrudite oricat de dificila ar fi nisa. Poti sa muncesti pe ...implant dentar si sa postezi pe situri cu relevanta generala pe medical, ca nu stiu cati au cunostinte sau si au optimizat situl pe implant dentar.

Prtea proasta e alta si ridic intrebarea la cei mai grei si cu experienta..poate vine TOM aici si ne lumineaza..hai maestre ca esti expert in calitate..la modul cel mai onest cu putinta
    nu inteleg un fenomen..dupa mine se pare ca nr de IP uri de pe care vin linkuri pare mai imp decat un anumit numar de linkuri bune. Initial am crezut ca formula de rankare era ceva de genul punctaj obtinut de pe urma linkurilor impartit la nr de linkuri. Adica P/Nr. Asta inseamna ca daca ai putine dar tari este mai bine decat mult mai multe linkuri dar slabe.
    DAR, m-a mancat de am cercetat linkurile pe cateva nise si am avut surprize. SUnt situri cu sute IP uri gen ( 200-500 de ip uri cu link la root) si cu 100.000++ linkuri pe ansamblu care sunt in top . si daca le vad profilul de linkuri ma sperii. Spam curat, cu gsa sau altele asemenea. Comentarii pe bloguri in limbi straine indiferent ca sunt 200 de comentarii pe pagina, guest bookuri de toata jena, pagini unice pe bloguri noi facute peste nopte etc. Dar aduc peste 6-700 IP uri la root. Cei mai de jos am vazut ca erau curatei, cu articole cu referinte bune..insa erau MAI JOS.
    Am zis atunci...a stia o sa cada in 2-3 saptamani si o sa urce siturile de valoare . Nimic..au trecut luni, a trecut si o panda peste ei ..si chiar am vazut cresteri intre timp.
    Mai mult, stiu situri care capata MII de linkuri pe zi. si sunt sus si cresc incet dar cresc.
    E cineva sa faca lumina?
    Marturisesc ca MIE mi-ar fi mai usor sa aduc 200.000 linkuri slabe cu booti decat 1000 de calitate sau cumparare.
    De unde stii tu ce ai ei in fisierul de disavow?
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    47
    Posturi
    417
    Putere Rep
    27

Implicit

Asta nu stiu, dar stiu ca sunt in campanie de promovare si capata MII de linkuri pe zi, garbage (platite) si cam cresc si situatia e de cateva luni.
    Adica bag de seama ca nu isi dau disavow la ce platesc...Acum astept cu deosebit interes urmatorul animal, panda, coala sau ce o fi sa vad ce se intampla cu ei si stilul lor..
    Iti dau pm cu cateva situri daca vrei , dar luni cand am acces la datele de la firma.
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vechime backlinks si istorie backlinks
    De Maldinii în forumul Link Building
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 29th March 2011, 23:19
  2. Vechime backlinks si istorie backlinks
    De Maldinii în forumul Google
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 22nd March 2011, 02:43
  3. Nofollow backlinks
    De warrior în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 25th July 2009, 02:57
  4. PR 5 cu 8 backlinks... CUM?
    De Cristi G în forumul SEO Soft
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 30th April 2009, 15:32
  5. Backlinks
    De Toto în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 9th August 2007, 11:34

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •