Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Drepturi de autor Wikipedia - IMDB?

Afișare hibrid

Zeus este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    14th May 2014
    Vârstă
    46
    Posturi
    71
    Putere Rep
    23

Implicit Drepturi de autor Wikipedia - IMDB?

Vreau sa fac un top 20 filme SF si am nevoie de link catre IMDB si Wiki sa vada omul despre ce este vorba, am voie sa pun un asemenea link pe blog?
    Da sa folosesc poze de pe IMDB?

ex: 1. Soylent_Green - en.wikipedia.org/wiki/Soylent_Green - Omul da click pe film si vede despre ce este vorba, sau poate ceva scris preview si o poza, pentru inceput ma intereseaza daca pot sa fac topul cu link wiki/imdb?

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    45

Implicit

Tu te superi cand cineva pune link catre o pagina din site-ul tau ? Altfel nu-mi explic intrebarea. Si in legatura cu imaginile de pe imdb: mai exista poze ale actorilor cu copyright specificat gettyimages (desi, mai nou se pot embed-ui de pe getty), pe acelea nu le-as folosi, in rest...
    Ultima modificare făcută de casperel; 21st May 2014 la 10:10.

Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    14th May 2014
    Vârstă
    46
    Posturi
    71
    Putere Rep
    23

Implicit

Citat Postat în original de casperel Vezi Post
    Tu te superi cand cineva pune link catre o pagina din site-ul tau ? Altfel nu-mi explic intrebarea. Si in legatura cu imaginile de pe imdb: mai exista poze ale actorilor cu copyright specificat gettyimages (desi, mai nou se pot embed-ui de pe getty), pe acelea nu le-as folosi, in rest...
    Am zis sa intreb inainte, partea juridica este S.F. pe ceva adrese: imdb m-a bagat in garda: Am citit ca unele poze/materiale au ceva extra pe partea de copyright.
    Este bine ca pot sa folosesc postere: Asta ma interesa: Link catre film/poster, in caz ca fac vreun review.

JoeBikerul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    25th November 2013
    Posturi
    226
    Putere Rep
    25

Implicit

Ai voie să pui link către ei... nu văd care-i problema cum spunea și casperel...
    În legătură cu pozele... dacă e coperta filmului, iar cred că se poate fără probleme, filmele vor să fie promovate deci coperta ar trebui în mod normal să poată fii distribuită fără drepturi de autor. TheMovieDatabase au un API cu informații care pot fi preluate, poate te ajută cumva.

Citat Postat în original de Zeus Vezi Post
    Vreau sa fac un top 20 filme SF si am nevoie de link catre IMDB si Wiki sa vada omul despre ce este vorba, am voie sa pun un asemenea link pe blog?
    Da sa folosesc poze de pe IMDB?

ex: 1. Soylent_Green - en.wikipedia.org/wiki/Soylent_Green - Omul da click pe film si vede despre ce este vorba, sau poate ceva scris preview si o poza, pentru inceput ma intereseaza daca pot sa fac topul cu link wiki/imdb?

Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    14th May 2014
    Vârstă
    46
    Posturi
    71
    Putere Rep
    23

Implicit

Citat Postat în original de JoeBikerul Vezi Post
    Ai voie să pui link către ei... nu văd care-i problema cum spunea și casperel...
    În legătură cu pozele... dacă e coperta filmului, iar cred că se poate fără probleme, filmele vor să fie promovate deci coperta ar trebui în mod normal să poată fii distribuită fără drepturi de autor. themoviedb.org/"]TheMovieDatabase[/URL] au un API cu informații care pot fi preluate, poate te ajută cumva.
    Este o adevarata durere de cap cu adresa legala: Pe cuvant ca trebuie sa stai atent la o suma de lucruri.
    Am bagat pagina la favorite.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Drepturi de autor !
    De N.Paul în forumul Utile
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 11th June 2012, 00:00
  2. Adsense si drepturi de autor
    De helyos în forumul Adsense
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 9th June 2011, 17:11
  3. drepturi autor pe picturi
    De shotgun în forumul Legislatie internet
    Răspunsuri: 2