Am vazut de curand un site : Pinterest Clone Script - Pintastic Ultimate Pinboard
Are vreo idee careva daca merge pe Romania? Oare poate fi implementat cu sistemul din 2parale?
Idei pro si contra?
Multam`
Am vazut de curand un site : Pinterest Clone Script - Pintastic Ultimate Pinboard
Are vreo idee careva daca merge pe Romania? Oare poate fi implementat cu sistemul din 2parale?
Idei pro si contra?
Multam`
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Contra ai sa fii intotdeauna tu pentru orice solutie.
Scriptul e pt o prietena care vrea sa-si faca site de afiliere si ar fi dispusa sa l cumpere.
Asa bine mersi daca ma chinui un pic il fac si eu in Magento.
Dar ei ii place ala![]()
La script Tom, la script. Daca da banii degeaba si mai trebuie $$$ dolari sa o faca compatibila la 2parale. Ma gandeam ca sunt pe aici si alti utilizatori de afiliere care nu folosesc vesnicul Wordpress.
ZimZum, hai sa te intreb si eu ceva:
1. cum se face seo la acel script
2. cat de usor este de administrat
3. ai citit ceva review pe FORUMURI de la ati utilizatori
Nu cred ca putem sa iti spune-m pareri pro si contra, daca tu nu vii sa ne arati ce crezi tu ca este ok, sau ce nu este ok.
NU toti colegii de aici au timp sa testeze acel script... zic
Numai bine
Bea
Chiar avea un coleg (Maldini cred) un site asemanator pe baza 2parale.
Sper ca-ti dai seama ca n-o sa iei scriptul, il instalezi si gata apar automat produsele 2parale in el. De mers merge orice daca esti programator![]()
Nrb ai vorbit ca sa nu taci si sa-ti faci numarul de posturi.
Cum se face SEO la acel script. Atata poti?
Daca am venit aici sa intreb de el inseamna ca n-am intrebat prin alta parte.
Cat este de usor de administrat. Seriously?
Mai bine abtine-te
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)