26th January 2014, 20:07
1 out of 1 members found this post helpful.
Salut,
Este foarte greu să mai ai acces să creezi aplicații sau să fii trecut ca developer la o aplicatie atât timp cât ai încălcat în mod repetat termenii și condițiile impuse de ei, chiar dacă ți-ai creea alt cont tot vei fii banat.
Singura șansă să mai poți creea aplicatii, momentan, este să ai acces la un cont de development cu reputație bună, asta ar însemna ca, contul respectiv să fie destul de "vechi", iar aplicațiile create cu ajutorul lui să nu aibe un feedback negativ și/sau sa fie utilizate/adăugate pe pagini cu multi utilizatori (fani), un astfel de cont este mult mai greu de blocat.
Faptul că Facebook a luat-o pe arătură este o părere a persoanelor care vor doar să profite, dacă acum cateva luni/un an se putea face ~1.000.000 like-uri in 24h cu o aplicație gândita bine acum nici 10 mii nu mai poți să faci că iti blocheaza accesul la development, șterge aplicația și in cazuri rele si contul de Facebook.
Tot ce ți-am scris mai sus este din experiența proprie.
Ultima modificare făcută de ionutzz23; 26th January 2014 la 20:13.
O idee iti poate schimba viitorul...
27th January 2014, 11:13
1 out of 1 members found this post helpful.
Incearca de la alt computer
La mine s-a intamplat atunci o chestie ciudata, dupa ce mi-au blocat contul cei de la facebook, nu puteam sa ma loghez pe alt cont de pe PC-ul meu
De fapt ma logam dar nu puteam accesa nimic
Sotia mea de laptopul ei putea foarte bine sa foloseasca facebook
Dupa vreo saptamana mi-am dat seama ca este de la antivirus am dezinstalat si a mers
O explicatie nu am
Incearca sa tu asa
Ultima modificare făcută de lovelife; 27th January 2014 la 11:50.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama