Salutari ,vreau sa-mi achizitionez un domeniu de la godaddy , am un cod promo pe care as vrea sa-l folosesc insa , nu am card sa pot plati . Am nevoie de ajutorul cuiva pentru a-mi plati cu cardul , iar eu ii voi da suma respectiva in paypal .
Salutari ,vreau sa-mi achizitionez un domeniu de la godaddy , am un cod promo pe care as vrea sa-l folosesc insa , nu am card sa pot plati . Am nevoie de ajutorul cuiva pentru a-mi plati cu cardul , iar eu ii voi da suma respectiva in paypal .
si ce ai propune ... sa-ti dau datele cardului si tu sa faci plati oricand??
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Nu,eu dau datele de la contul de godaddy (este gol) el cumpara si ulterior fac plata prin paypal
Frate aici nu e arenaweb. Nu ai bani pe card pune mana si munceste, nu sta cu mana intinsa...
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Banuiesc ca vrea sa ii ia cineva cu cardul si el sa dea banii in paypal. Cel putin eu asa am inteles.
Se pare ca a raspuns el mai rapid cum si ce vrea.
#2dor (de aia m fugit de acolo...)!![]()
Ultima modificare făcută de Rapsodia; 15th April 2013 la 16:32. Motiv: Pre atarziu am vazut ca au raspuns altii inainte
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
@all, cine poate si vrea sa il ajute, il poate lua pe numele lui si ulterior il poate transfera gratuit in contul lui lethalnt. Fiti si voi mai putin agresivi, macar in sectiunea dedicata incepatorilor (aviz celui care arunca cu negative)
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Dar la godaddy nu se poate plati direct paypal?
@robyroy
Si ce face acel cineva cu un domeniu care nu ii trebuie?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)