O sa incep printr-un salut si sa va multumesc pt informatiile pe care le-am cules de pe acest forum.
O sa fiu la subiect pt a nu plictisii.
Dupa ce am citit in mare parte forumul m-am apucat de optimizarea seo a site-ului meu.
Am studiat concurenta, cuv cheie si descrierile acestora. Firma este de web design. La nivel de tara daca pot sa zic asa optimizarea este f grea si de aceea am decis sa intru intr-o pozitie mai buna prin cuvinte mai usoare spoecifice orasului meu, Slatina.
Am stabilit cuv cheie si anume SEO Slatina, Web Design Slatina, Servicii Premium.
In google se pare ca nu a fost indexat inca 100% dar in bing pt scrierea cuv cheie seo slatina sunt pe locul 4 , impresionant pt mine.
Este adevarat ca am tinut cont 100% de sfaturile voastre si probabil acest lucru m-a ajutat fff mult.
Acum am cateva intrebari:
Pe ce sa pun mai mare accent?
-pe configurarea item menu (ex am servicii) la servicii voi trimite link-uri catre celelalte pagini adica genul serviciilor gen logo design etc, avand la sf ancora cu cuv cheie etc.
-pe configurarea articolului reprezentativ acelei pagini (se numeste tot servicii)
personal inteleg configurarea articolului prin ce gasesc in acesta atunci cand omul il acceseaza.

Acum sa dau un ex mai detaliat pt a ma face inteles: (nu am o asa buna abilitate a compunerii)
item menu: meta data descr:SEO Slatina | Web Design Slatina | Servicii Premium Slatina. Firma Web Design Slatina servicii premium de optimizare si Creare Web, Blog, Design Grafica si Logo,Optmizare SEO ...
meta keywords:SEO Slatina,Web Design Slatina,Servicii Premium,Logo Design,Creare Site Slatina,Creare Blog
articolul in sine: meta description:SEO Slatina | Web Design Slatina | Servicii Premium Slatina. Oombu Slatina ofera servicii premium Creare Web, Blog, Design Grafica si Logo,Optmizare SEO ...
la robots ce trebuie setat?
articolul contine h1 h2 h3 exact dupa spusele dvs in alte posturi.
Va multumesc si astept raspunsurile.