Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Configurare SEO de incepator

tecuvalentin este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st March 2013
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit Configurare SEO de incepator

O sa incep printr-un salut si sa va multumesc pt informatiile pe care le-am cules de pe acest forum.
    O sa fiu la subiect pt a nu plictisii.
    Dupa ce am citit in mare parte forumul m-am apucat de optimizarea seo a site-ului meu.
    Am studiat concurenta, cuv cheie si descrierile acestora. Firma este de web design. La nivel de tara daca pot sa zic asa optimizarea este f grea si de aceea am decis sa intru intr-o pozitie mai buna prin cuvinte mai usoare spoecifice orasului meu, Slatina.
    Am stabilit cuv cheie si anume SEO Slatina, Web Design Slatina, Servicii Premium.
    In google se pare ca nu a fost indexat inca 100% dar in bing pt scrierea cuv cheie seo slatina sunt pe locul 4 , impresionant pt mine.
    Este adevarat ca am tinut cont 100% de sfaturile voastre si probabil acest lucru m-a ajutat fff mult.
    Acum am cateva intrebari:
    Pe ce sa pun mai mare accent?
    -pe configurarea item menu (ex am servicii) la servicii voi trimite link-uri catre celelalte pagini adica genul serviciilor gen logo design etc, avand la sf ancora cu cuv cheie etc.
    -pe configurarea articolului reprezentativ acelei pagini (se numeste tot servicii)
    personal inteleg configurarea articolului prin ce gasesc in acesta atunci cand omul il acceseaza.

Acum sa dau un ex mai detaliat pt a ma face inteles: (nu am o asa buna abilitate a compunerii)
    item menu: meta data descr:SEO Slatina | Web Design Slatina | Servicii Premium Slatina. Firma Web Design Slatina servicii premium de optimizare si Creare Web, Blog, Design Grafica si Logo,Optmizare SEO ...
    meta keywords:SEO Slatina,Web Design Slatina,Servicii Premium,Logo Design,Creare Site Slatina,Creare Blog
    articolul in sine: meta description:SEO Slatina | Web Design Slatina | Servicii Premium Slatina. Oombu Slatina ofera servicii premium Creare Web, Blog, Design Grafica si Logo,Optmizare SEO ...
    la robots ce trebuie setat?
    articolul contine h1 h2 h3 exact dupa spusele dvs in alte posturi.
    Va multumesc si astept raspunsurile.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Valentin,

Web design sau seo nu sunt nise locale cum e pizza sau coafor.

Si nu inteleg cum vrei sa promovezi servicii "seo" daca tu nu stii seo? Faci misto de noi?

In rest nu pot sa te ajut, pt ca tu vinzi o "pacaleala" premium.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

lawrians este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    26th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    264
    Putere Rep
    30

Implicit

Pentru "web design slatina" sunt fix 91 de cautari lunare extinse iar pentru seo slatina sunt fix 0.
    Sper sa nu incepi o munca anapoda. Nu te va ajuta cu nimic!
    Am un blog cu Amenajari Interioare

tecuvalentin este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st March 2013
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit

n vand pacaleala premium este un site oarecum de teste.un bun prieten priceput mi-a sugerat sa invat si sa ne deschidem o firma de genul.el este plecat momentan din tara pt o perioada de 2-3 luni si nu ma poate ajuta cu sfaturi sau altele dar cand va venii vom da drumul acestui site...asta ca o paranteza sa nu intelegeti ca vreau sa vand servicii premium si sa nu am habar.

Victoras este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th March 2013
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    60
    Posturi
    83
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Cumva trebuie sa incepi! Tottusi incearca sa gasesti niste keyworduri cu macar 50 de mii de cautari lunare pentru inceput! Ast ate va ajuta si sa faci experiente, dat iti va aduce si ceva trafic!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Configurare si optimizare
    De Popa Mihai în forumul WordPress
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 21st March 2013, 17:12
  2. configurare site joomla!
    De metrix1977 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 19th September 2012, 11:14
  3. Configurare Thunderbird
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 3rd November 2011, 15:02
  4. Configurare forum
    De Aradean în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 7th January 2011, 17:28
  5. wp-cache help configurare
    De florin în forumul Server side
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 8th May 2007, 19:11

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •