Pe unul din keyworduri am picat mai intai de pe pagina 2 -> pagina 5 iar acum, ma siteuz undeva pe pagina 17..
Cum as putea sa aflu mai multe detalii despre sanctionare ?
Si ce pot face ca sa-si revina la pozitia normala.
Pe unul din keyworduri am picat mai intai de pe pagina 2 -> pagina 5 iar acum, ma siteuz undeva pe pagina 17..
Cum as putea sa aflu mai multe detalii despre sanctionare ?
Si ce pot face ca sa-si revina la pozitia normala.
Da mai multe detalii: site-ul este nou? ai mai facut ceva intre timp la site (adaugat continut/link-uri)? Cand a picat site-ul? A fost un update general in perioada aia, de care s-au plans mai multi webmaster (panda/pinguin)?
Signatura lipsa
Siteul este din 2011, de atunci m-am axat pe continut unic, am postat articole pe blog, cu cuvintele cheie bolduite si tot asa.
Si da s-a intamplat in aceea perioada.
[Ti-am trimis un PM cu mai multe detalii]
Verifica sa nu fie penalizat siteul
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Da webmaster tools
Si mai exact cum iti dai seama ca-i penalizat? Eu am mai multe site-uri penalizate si nu arata nimic in WMT. Tocmai pt ca-s penalizari algoritmice, nu manuale, si implicit nu primesti mail pt asta.. iar altfel cum iti dai tu seama? Lumineaza-ne si pe noi
Signatura lipsa
Nu luminez pe nimeni, ca nu sunt expert seo, doar incercam sa-mi spun opinia pe un forum online ca doar daia este forum nu ?
Eu pe unu din site-uri am fost penalizat 50% de G si am primit mesaj.
Acum daca deranjez ca-mi dau cu parerea rog admin sa-mi inchida contul.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)