Dupa cum am vazut, in aceasta comunitate userii nu au atitudini de genul "nu te invat, ca imi faci concurenta dupa aceea".
Ma gandeam sa incep sa imi rotunjesc veniturile prin scrierea de articole..
Inainte de a deschide acest topic, am citit cam toate "ghidurile" despre cum sa scrii un articol de calitate.Spre surprinderea mea, multe dintre sfaturile gasite le aplicam deja dar fara sa stiu.
De aproximativ 3 ani lucrez in online, pe e-commerce, in general pe administrarea magazinului online si promovare produselor pe diferite platforme. Asta includea si conceperea descrierilor si titlurilor produselor, a diferitelor mesaje de "marketing", a diferite prezentari pentru clienti mari (pentru partea de B2B).
Cu alte cuvinte: am "papagal"Si dupa cum se vede, nu am probleme cu coerenta si gramatica.
Apelez la sfatul celor cu experienta in domeniul copywriting-ului pentru cateva sfaturi:
- cum as putea sa ma promovez la inceput, ca sa imi fac cunoscut "talentu' " ?
- credeti ca ar ajuta un blog personal ? daca da, e suficient de ex. nume.blogspot.com sau sugerati un nume.tld?
- am vazut diferite anunturi de genul: "scriu x articole gratuit". Are succes? M-ar baga cineva in seama?
Momentan cu atat indraznesc. Daca va face placere sa ma invatati, mai cer sfaturi si ulterior.
Pana una alta, multumesc anticipat!

Si dupa cum se vede, nu am probleme cu coerenta si gramatica.
Răspunde cu citat