Buna seara,
Imi puteti zice cum sa urc produsele pe price,ro si shopmania,ro. Iar daca le-am urcat acolo influenteaza negativ dpdv seo, vede gogu continut duplicat?
Multumesc
Buna seara,
Imi puteti zice cum sa urc produsele pe price,ro si shopmania,ro. Iar daca le-am urcat acolo influenteaza negativ dpdv seo, vede gogu continut duplicat?
Multumesc
Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?
Nu poti incerca sa faci in asa fel incat descrierile din feed sa fie diferite de cele de pe site? In acest caz, nu vad ce influenta nefasta dpdv SEO sa fie.
In ceea ce priveste "urcarea" produselor pe comparatoarele de preturi, ii las pe colegii mai experimentati sa iti raspunda.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
De regula fiecare comparator de preturi iti da formatul din care ei pot face importul.
In functie de cat de tare e platforma de comert electronic, poti exporta doar franturi din descriere produs.
In alta ordine de idei, verifica daca ai preturi mai mici decat cei de acolo. O sa ai surpriza sa gasesti si preturi mici, inexistente insa pe stoc.
Sfat amical: renunta la comparatoare, mai ales in conditiile in care multe iti cer sa pui pe magazin link dofollow catre ei si inapoi se intoarce pe js sau pe nofollow (daca se intoarce).
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)