Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: price comperison

anonimul666 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Question price comparison

Sunt curios ce pareri aveti despre: price , shopmania , compari si cauti ( toate cu .ro ) . Dupa parerea mea sunt cele mai relevante din domeniu la noi. Postez aici deoarece m-am apucat de un asemenea site (ceva gen pricerunner si kelkoo) si vreau sa aflu de la voi, "expertii" (nu o spun cu rautate), ce vreti de la un site de genul asta. Ce nu va place la cele deja existente si ce sa adaug pentru a intampina mai bine nevoie utilizatorului si bine inteles a magazinului.
    Astept cu nerabdare dezvoltarea subiectului.
    Ultima modificare făcută de anonimul666; 30th October 2007 la 19:53.

kevinro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    369
    Putere Rep
    36

Implicit

Ma tem ca in afara de o categorisire mai buna a produselor nu prea poti face nimic in plus. Pana la urma site-urile de genul asta nu au decat un singur principiu de baza, foarte simplu, si anume sa-i ofere utilizatorului cea mai ieftina oferta dintr-o lista de oferte.
    Lucian

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    40

Implicit

Eu as adauga inca o optiune care ar putea face din un astfel de site un castigator:

1. plugin pentru RSS feed pentru marile scripturi de shopuri existente
    2. custom development de shop pentru fiecare mare magazin in parte
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

Un sistem de ordonare a preturilor crescator. Price.ro il are random tocmai pentru ca sunt foarte multe magazine care masluiau XML-ul trimis catre price.ro cu produsele, insa pe site preturile erau acelasi.

Deci un sistem de anti-frauda foarte bine pus la punct ca sa se arate magazinele cu ofertele lor, pentru fiecare produs, in ordine crescatoare, dupa pret, pretul cel mai mic sus.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de kevinro Vezi Post
    Ma tem ca in afara de o categorisire mai buna a produselor nu prea poti face nimic in plus. Pana la urma site-urile de genul asta nu au decat un singur principiu de baza, foarte simplu, si anume sa-i ofere utilizatorului cea mai ieftina oferta dintr-o lista de oferte.
    Aici te contrazic... principiul este sa ofere utilizatorului cel mai bun raportul calitate pret... putini mai cauta doar cel mai mic pret... Dar in post ma refeream si la chestii pentru magazin. Gen statistici despre produsele vandute. Iar pentru utilizatori... review-uri la magazine. ce parere ai?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de mmariusel Vezi Post
    Eu as adauga inca o optiune care ar putea face din un astfel de site un castigator:

1. plugin pentru RSS feed pentru marile scripturi de shopuri existente
    2. custom development de shop pentru fiecare mare magazin in parte
    M-am gandit in felul urmator:
    1 - vor exista magazine care au deja un fel de feed... iar noi il vom interpreta
    2 - daca nu au... vom facem noi unul pt. ei

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    38
    Posturi
    707
    Putere Rep
    43

Implicit

un sistem de battle intre produse cu voturi, comentarii, adica pui fata in fata doua produse si faci tu cate un mic review la ele si apoi le lasi la mana vizitatorilor, respectiv consumatorilor ca sa decida castigatorul respectiv invinsul, nush zic si eu!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

Credeti ca sunt pregatite magazinele online din Romania sa intre intr-o retea de afiliere...? sa plateasca un comision... (%) pentru un produs vandut prin intermediul unui alt site?

joe
    joe este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th January 2007
    Posturi
    29
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de anonimul666 Vezi Post
    Credeti ca sunt pregatite magazinele online din Romania sa intre intr-o retea de afiliere...? sa plateasca un comision... (%) pentru un produs vandut prin intermediul unui alt site?
    Nu stiu daca magazinele sunt pregatite, in schimb ar fi o optiune foarte interesanta. Eu personal nu am gasit in Romania asemenea sistem, desi am cautat. Este o idee foarte buna si sunt sigur ca o sa aiba succes deoarece ar fi o noua arie de vanzare. Sunt convins ca multe magazine online ar prefera sa plateasca o suma (procent sau taxa fixa) in urma unei vanzari decat sa faca reclama cu rezultate imprevizibile. In schimb, mult mai importanta e credibilitatea pe care o sa o ai tu ca site de intermediere. Da-i bataie si cand e gata anunta.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de joe Vezi Post
    Nu stiu daca magazinele sunt pregatite, in schimb ar fi o optiune foarte interesanta. Eu personal nu am gasit in Romania asemenea sistem, desi am cautat. Este o idee foarte buna si sunt sigur ca o sa aiba succes deoarece ar fi o noua arie de vanzare. Sunt convins ca multe magazine online ar prefera sa plateasca o suma (procent sau taxa fixa) in urma unei vanzari decat sa faca reclama cu rezultate imprevizibile. In schimb, mult mai importanta e credibilitatea pe care o sa o ai tu ca site de intermediere. Da-i bataie si cand e gata anunta.
    Poti sa-mi spui si mie, te rog site-ul la care doreai promovare de genul acesta?
    Ultima modificare făcută de anonimul666; 31st October 2007 la 14:45. Motiv: am facut o grseala

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Link Price Calculator
    De Cristian Mezei în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 36
    Ultimul Post: 21st September 2010, 17:15
  2. Contact Price.ro
    De KidRock în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 12th December 2008, 17:33
  3. Price.ro hacked | SQL Injection
    De KidRock în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 19