Eu chiar nu inteleg cum pot pune h1, h2, h3 ... h6
Adica vrea ca h1 sa fie miere de albine
h2 produse apicole...
Unde fac asta si cum???![]()
Eu chiar nu inteleg cum pot pune h1, h2, h3 ... h6
Adica vrea ca h1 sa fie miere de albine
h2 produse apicole...
Unde fac asta si cum???![]()
Mare grija cu h-urile
Daca pui h-uri prea multe pe keyword-urile pe care le urmaresti, exista o mare sansa ca Google sa interpreteze treaba asta drept keyword stuffing. Eu am patit-o asa cu un site despre zona zoster, caruia indiferent ce i-am facut, nu si-a mai revenit niciodata. Bine, nu pot spune ca din cauza h-urilor a venit penalizarea, dar inclin sa cred ca a avut o oarecare legatura (cheers lui Nichita, pe care l-am batut la cap o gramada cu site-ul ala), dat fiind faptul ca in urma unor modificari minore, traficul a sarit cu 20%.
Matt Cutts spune ca H1 poti sa pui pentru fiecare paragraf important, insa eu prefer sa un un h1 in titlu.
Apoi, in functie de importanta paragrafelor, in html adaugi <h2>content</h2> <h3>content</h3> si tot asa. Nu te strofoca prea mult totusi; e mai bine sa faci lucrurile sa para cat mai natural, mai ales ca google e suficient de destept cat sa-si dea seama de lucrurile pe care incerci sa le promovezi.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Ai citit
http://static.googleusercontent.com/...rter-guide.pdf ?
Ce nu incerci sa citesti macar 2-3 capitole dintr-o carte de seo?
Deci sa las asa cum ii tot si sa nu pun niciun h1 h2 ?uita-te te rog peste Produse apicole naturale | Dinstup.ro si zimi de ce pe key: miere de albine sunt pe pozitia 190
![]()
Cred ca exagerezi. E chiar atat de greu sa cauti pe net aceste lucruri. Gasesti informatii atat pe ro cat si pe com, atat text cat si video. Eu inteleg sa apelezi cand ai probleme dar nu sa exagerezi. Cand nu vrei sa inveti nici macar lucrurile minime e lipsa de respect atat pentru propria persoana cat si pentru noi ca pierdem timp cu tine.
Acum ce ai vrea sa stam toata ziua sa iti analizam site-ul si sa iti dam mura in gura ce sa faci. Ai primit suficiente sfaturi si in topicul pe care l-ai deschis anterior. Dar fara aportul propriu degeaba iti tot spunem noi ce sa faci. Daca nu te descurci si nu ai nici macar cunostintele minime ai doua variante:
1. Te pui pe invatat (inveti seo de pe net, carti, forumul pe care esti)
2. Angajezi pe cineva sa lucreze la site.
Tu nu vrei nici sa muncesti sa inveti si nici sa cheltuiesti .
Nu am nimic cu tine dar nu trebuie sa abuzezi.
Uita-te si tu la ce scrie Matei:
"Matt Cutts spune ca H1 poti sa pui pentru fiecare paragraf important, insa eu prefer sa un un h1 in titlu.
Apoi, in functie de importanta paragrafelor, in html adaugi <h2>content</h2> <h3>content</h3> si tot asa. Nu te strofoca prea mult totusi; e mai bine sa faci lucrurile sa para cat mai natural, mai ales ca google e suficient de destept cat sa-si dea seama de lucrurile pe care incerci sa le promovezi."
Ce vrei sa iti faca mai mult?
În timpul liber scriu sfaturi utile și articole interesante.
Sa nu fac un subiect nou, am o nelamurire si nu i-am gasit rezolvare.
Dpdv al optimizarii este diferenta intre
<h2> si <h2 class> ?
Da, ai dreptate.
<h2 class="one-half">
Multumesc.
h1 - unu singur pe pagina
h2 - cuvinte ce sa includa si h1
h3 - alte cuvinte ce le urmaresti
Asta folosesc eu.
Site-ul care ofera zilnic o portie de divertisment si jocuri de fete .
Sorry, bad browser render![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)