Din punct de vedere seo și a modului de percepere pentru utilizator, care terminație este mai bună, care să ofere un beneficiu unui domeniu EMD?
Din punct de vedere seo și a modului de percepere pentru utilizator, care terminație este mai bună, care să ofere un beneficiu unui domeniu EMD?
Pentru mine ca si utilizator, org-ul clar
Eu as alege .org daca este liber in favoarea unui .biz insa sunt suficiente domenii .biz ce au fost promovate bine si au devenit site-uri de succes. Gen divxonline .biz pe nisa filme.
Binenteles ca .org este cu mult in fata, iar aceasta terminatie o poti alege pentru organizatii non-profit.
Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?
Domeniul va fi unul EMD cu strictă referire la afiliere. Deci, nu prea ar fi o ”organizație non-profit”.
Si eu iti recomand sa alegi .org daca ai si varianta asta libera.
Din punctul meu de vedere nu conteaza asa mult extensia, am vazut domenii .info care ieseau mult mai bine in SERP ca .ro / .com, conteaza mai mult ce faci dupa achizitionarea domeniului. Personal as alege varianta care mi se pare ca suna mai bine.
nu stiu daca rankeaza atat bine biz-ul ... ca si org-ul.
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
.org este una dintre primele gTLD-uri care au aparut , alaturi de .com , .net , pe cand .biz-ul a aparut undeva dupa 2000 .
Presupun ca putem trata cu mai multa seriozitate un .org decat un .biz, si cred ca si Google face la fel. Eu unul n-am vazut vreun .biz care sa fie cu adevarat interesant de cand folosesc internetul
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)