Salut
Exista cumva un tool , pentru a vedea pentru anumite cuvinte cheie ce afisa google acum 1an, 2 ani...etc.
Va multumesc
PS- am cautat cu functiia de search de pe site, insa nu am primit nimic.
Salut
Exista cumva un tool , pentru a vedea pentru anumite cuvinte cheie ce afisa google acum 1an, 2 ani...etc.
Va multumesc
PS- am cautat cu functiia de search de pe site, insa nu am primit nimic.
[ex user name roiv]
Poti incerca Google trends. Raportezi volumele actuale de cautari la graficul pe care ti-l afiseaza si poti afla esimativ cam care era volumul de cautari la vremea respectiva.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Salut
Merci, o sa incerc, eu nu vreau sa vad vlolumul ci cine , si cum iesea la cautariile pe anumite cuvinte.
Dar probabil ca nu exista asa ceva....
Multumesc oricum
Ma gandeam eu , ca nu exista....dar totusi am zis sa intreb.
Vroiam sa vad niste evolutii ale unor websiteuri - dar daca nu este nu este.
Daca nu mai sunt opinii , - ca sa nu mai incarcam HDD seopedia,si timpul colegilor se poate inchide.
o seara frumoasa si multumesc
Nu exista
Nu are cum sa faca cineva asa ceva, in primul rand sunt mult prea multe cuvinte cheie, si uneori apar variatii de pozitie in aceea zi, difera in functie de zona, datacenter etc
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)