Buna, am gasit ceva pe net si vreau neaparat sa fac si eu am forum vBulletin si host forum licentiat insa vreau sa stiu cum pot face forumul ca in poza de mai jos.. va rog frumos daca poate cineva sa ma ajute Multumesc anticipat
![]()
Buna, am gasit ceva pe net si vreau neaparat sa fac si eu am forum vBulletin si host forum licentiat insa vreau sa stiu cum pot face forumul ca in poza de mai jos.. va rog frumos daca poate cineva sa ma ajute Multumesc anticipat
![]()
Salut,
Din 7 subiecte deschise de tine in acest forum, 4 sunt Vbulletin related si 2 modificare tema.
Daca ai Vbulletin licentiat, asa cum am mai facut-o odata, iti recomand vBulletin Modifications - vBulletin.org Forum
Ceea ce vrei tu depinde
- de versiunea forumului
- daca este ceva custom made
- daca este addon,
-etc
PS : invata sa raspunzi cel putin la subiectele deschise de tine sau vei ajunge sa fii frustrat ca nimeni nu iti acorda atentie.
Cheers
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Chiar crede cineva ca a cumparat licenta de vBulletin? Daca da, apela acolo si gasea o gramada de pluginuri care sa faca ce vrea el.
Traducere vBulletin
da prietene nu l-am cumparat io dar iti pot dovedi ca am licenta la el daca chiar ti neaparat iti fac un video cu licenta sau spunemi tu cum iti dovedesc ca licenta este valida si e pe viata ? nu te mai baga in seama am apelat acolo dar din pacate nu mi-o placut limba engleza la scoala
Se poate inchide :] - orice alte explicatii sunt de prisos.
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Pentru ce domeniu ai licenta de vBulletin?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)