De exemplu:
1. Download Samsung Kies from here. -> Link pe "here".
Sau
2. Download Samsung Kies. -> Link pe "Samsung Kies".
Vreau sa stiu daca are vreo importanta in SEO keyword ul pe care se pune linkul.
De exemplu:
1. Download Samsung Kies from here. -> Link pe "here".
Sau
2. Download Samsung Kies. -> Link pe "Samsung Kies".
Vreau sa stiu daca are vreo importanta in SEO keyword ul pe care se pune linkul.
Uite aici: Folosirea de generic anchor text
Ms frumos pentru raspuns, dar nu m-ai lamurit pe deplin. Afecteaza cu ceva varianta 2?
Eu personal optez pentru ambele. Daca ma intrebai inainte sa fie harababura asta cu ancorele, iti spuneam c-aleg a doua varianta. Sa fii afectat, n-ai de ce.
Eu as pune pe fiecare separat Download ,Samsung, Kies , aici, si pe toate impreuna, si sa alternezi cat mai multe cuvinte relevante cu continutul siteului tau. Parerea mea
Si eu tot pe a 2 -a varianta as prefera, dar cred ca o sa optez pentru prima pana la urma. Ms frumos pentru raspunsuri!
vorbesti de parca ar fi o singura sansa de anchorpune si click aici si brand si cuvantul cheie si adresa site-ului cu www si combinatii intre acestea. diversificarea e foarte importanta.
Pentru seo e mai buna varianta a doua pentru caci contine cuvinte care ar putea fi cautate in motorul de cautare
Ideea e ca anchor texturile sa fie cat mai variate. Bineinteles,a doua varianta te ajuta mai mult, insa trebuie sa aisi anchor texturi generice.
Sau
3. Click here to Download Samsung Kies - link pe tot textul
Daca ai vorbit in articol destul de mult despre "Download Samsung Kies", poti link doar pe "Click Here" - in situatia enumerata mai sus.
Dar bineinteles, poti varia mult. Nu o sa iti pui fiecare backlink cu acelasi anchor.
Unul sa fie precum cel de sus, altul cu link pe "Click Here", altul pe "Samsung Kies", altul pe "Download Samsung Kies" and so on..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)