Azi am vrut sa cumpar un domeniu .com si imi arata ca, costa $20.99 Backorder (ce inseamna backorder si de ce este mai scump domeniul cu 8 dolari?
Azi am vrut sa cumpar un domeniu .com si imi arata ca, costa $20.99 Backorder (ce inseamna backorder si de ce este mai scump domeniul cu 8 dolari?
pentru ca vrei sa il cumperi.. daca vrei sa inregistrezi un domeniu liber, costa mai putin.
m-am exprimat aiurea, backorder iti apare ptr ca este deja inregistrat domeniul respectiv.
Ehe.. Deci mai bine caut un nume similar dar liber..
pai si daca este inregistrat si eu dau cei 20 dolari o sa fie al meu?
Cand domeniu va expira se va inregistra pe numele tau, asta in cazul in care nu se va mai prelungi.
.
NU.
Daca faci back-order, in cazul in care detinatorul renunta la domeniu (nu il mai prelungeste, etc) ai drept de preemtiune. Dar nici asa nu ai garantia ca va fi al tau, pentru ca posibil sa fi facut si altii backorder inaintea ta.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Si mie mi-a trecut ca nu imi permit sa dau 20-30 dolari pe ceva ce nu stiu daca o sa fie al meu.
In functie de registrar, functia backorder este similara cu "bid". Nu iti garanteaza ca domeniul va fi al tau insa, asa cum a spus si robyroy, ai sansa sa il inregistrezi daca platesti mai mult decat alta persoana care a facut backorder.
Sper sa nu fie prea 'outdated' informatia insa acum .. 1-2 ani acesta era sistemul de lucru. Am fost si eu tentat de optiunea asta insa cand am citit "how does it work", mi-a trecut![]()
Ultima modificare făcută de EHR; 25th June 2012 la 18:52. Motiv: corectura
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Un link este tot catre o postare de pe forum, cred ca am voie nu?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)