Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: inSecure.ro Security Portal

Vizualizare arbore

inSecure este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    2nd December 2007
    Posturi
    612
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de DubluQ Vezi Post
    PS ce folosesti pt joomla pt url friendly ?
    Pai eu folosesc joomla 1.5 si este al acesteia ( site -> Global Configuration -> (dreapta pe la mijloc ) Search Engine Friendly URLs ( bifezi yes )

Si pentru Dacian :

Pai asta o sa incerc , articole de hacking sigur nu o sa fie .. nu o sa fac ceva genul "cum sa folosesti <exploit-ul > acesta " etc.
    O sa tin pe tematica securitatii .
    Articolele o sa le compun eu si poate niste prieteni ..faza e ca multe o sa fie despre programare si nu stiu cat de bine o sa atraga lume .
    O sa incerc sa limitez articolele ( adica sa nu fie prea multe dintr-o anumita categorie ) .
    As vrea sa te am vizitator fidel .
    Am incerca prima oara cu forum .. pe google .. apar la multe linkuri ca "forum de linux .. " etc. Dar pur si simplu nu a mers , este foarte greu sa faci forum , parerea mea este ca prima oara trebuie site apoi forum .
    O sa deschid un forum ,dar momentam am cam 20+ useri pe zi care este destul de putin . Daca o sa apara mai multi o sa deschid un forum .
    Nu mi-ar placea sa am un forum despre securitate si sa nu intre lumea pe el , sa fie vreo 2 posturi .

Articole m-am gandit sa fie cam 1 ,2 pe saptamana si news-uri mult mai des . CUm vi se pare ..cam mult ..cam putin ?
    Am niste preteni destul de buni la programare/securitate si o sa ii rog sa mai scrie cateva articole + ca si eu stiu destule .
    Mersi de sfaturi si daca mai exista .. astept si altele .

Multumesc de sfaturi , le-am notat/aplicat . Astept si altele daca mai exista .
    Ultima modificare făcută de inSecure; 5th March 2008 la 23:46.
    Hmm..ar merge o lada de bere

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Licenta de F-Secure Internet Security 2010 1 an gratis
    De Marius Mailat în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 11th August 2009, 20:50
  2. Vbulletin security update
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 9th November 2006, 20:59

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •