Pai eu folosesc joomla 1.5 si este al acesteia ( site -> Global Configuration -> (dreapta pe la mijloc ) Search Engine Friendly URLs ( bifezi yes)
Si pentru Dacian :
Pai asta o sa incerc , articole de hacking sigur nu o sa fie .. nu o sa fac ceva genul "cum sa folosesti <exploit-ul > acesta " etc.
O sa tin pe tematica securitatii .
Articolele o sa le compun eu si poate niste prieteni ..faza e ca multe o sa fie despre programare si nu stiu cat de bine o sa atraga lume .
O sa incerc sa limitez articolele ( adica sa nu fie prea multe dintr-o anumita categorie ) .
As vrea sa te am vizitator fidel.
Am incerca prima oara cu forum .. pe google .. apar la multe linkuri ca "forum de linux .. " etc. Dar pur si simplu nu a mers , este foarte greu sa faci forum , parerea mea este ca prima oara trebuie site apoi forum .
O sa deschid un forum ,dar momentam am cam 20+ useri pe zi care este destul de putin . Daca o sa apara mai multi o sa deschid un forum .
Nu mi-ar placea sa am un forum despre securitate si sa nu intre lumea pe el , sa fie vreo 2 posturi .
Articole m-am gandit sa fie cam 1 ,2 pe saptamana si news-uri mult mai des . CUm vi se pare ..cam mult ..cam putin ?
Am niste preteni destul de buni la programare/securitate si o sa ii rog sa mai scrie cateva articole + ca si eu stiu destule.
Mersi de sfaturi si daca mai exista .. astept si altele .
Multumesc de sfaturi , le-am notat/aplicat . Astept si altele daca mai exista .

)
Răspunde cu citat