As dori si eu cateva pareri, sfaturi si critici(de preferat constructive) in legatura cu un proiect Designious vector shop and art work studio (Powered by CubeCart) . Nu este total finalizat dar sper ca va fi si cu ajutorul vostru.
Multumesc,
Alex
As dori si eu cateva pareri, sfaturi si critici(de preferat constructive) in legatura cu un proiect Designious vector shop and art work studio (Powered by CubeCart) . Nu este total finalizat dar sper ca va fi si cu ajutorul vostru.
Multumesc,
Alex
Salut Alex, imi place cum arata site-ul si cand spun asta ma refer strict la modul in care e structurat. Totusi o singura chestie ma deranjeaza si cred ca pe oricine ar deranja si anume contrastul puternic intre negru si galben.
Dupa cateva minute bune de cand am intrat in site, am simtit nevoia sa-l inchid pentru ca ma dureau ochii. Poate ar trebui sa incerci sa folosesti o alta nuanta de galben, putin mai "moale" pt ca asta e foarte strident si devine obositor pt ochiul vizitatorului.
Multa bafta!
keep dreaming...
No free suff??
Acum serios:
- powered by cube cart trebuie sa dispara din titlu
- logo-ul e foarte greu de citit "D"-ul e ok, restul e prea aglomerat.
- linkurile mi se par prea "adanci" produsele sunt la 4 nivele sub index. sunt de preferat linkuri de genul: domeniu/categorie/produs.html
- subscriu la sugestia lui crash cauta un galben mai temperat.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Maine o sa fie si free stuff, promit![]()
- Deocamdata "powered by cube cart" ramane ca nu am licenta si vreau sa fac cateva vanzari sa cumpar licenta.
- modulul seo pe care il folosesc face chestia asta asa. Ai dreptate in ce spui dar nu cred ca pot sa modific. Foarte buna observatie.
- din nou, ma mai gandesc la galbenu ala![]()
dupa parerea mea, de vizitator nu-mi place, galbenul ala poate in viziunea unui designer e bun insa daca vrei sa para un site serios sa alegi alta combinatie de culori, ceva verde, albastru deschis etc
Prima vizita pe site mi-a dat impresia de site cu crackuri si abureli din astea. Apoi am mai stat sa vad ce e cu el... ma gandeam ca nu o sa gasesc seriale sau asa ceva.
meniul de susabout | faq | privacy policy | resources | t&c | contact usefect strike
putin mai jos alt efect rollover* HOMEPAGE * DESIGN ELEMENTS * APPAREL DESIGNS * ILLUSTRATIONS * FREE STUFF* SALE ITEMS
about | faq | privacy policy | resources | t&c | contact usjos de tot al 3lea efect?
Ce faci, le testezi?
Sincer nu imi place combinatia negru+galben, desi e faina si merge parca e sumbra
ce imi place e sigla.
Success!
Poate din cauza de fundalul negru. Multe site-uri de genul ala folosesc background negru.Prima vizita pe site mi-a dat impresia de site cu crackuri si abureli din astea. Apoi am mai stat sa vad ce e cu el... ma gandeam ca nu o sa gasesc seriale sau asa ceva.
Eu l-as mai tempera putin, poate un gri inchis cum e pe GameSpot: Video Games|PC|PlayStation 2|GameCube|PSP|DS|GBA|PS2|PS3|Xbox 360|PlayStation 3|Wii . Dar aia ar insemna sa schimbi mai tot design-ul, inclusiv liniile alea gri.
Ca structura imi place, oferta mare in stanga, in dreapta coloane organizate. Good luck!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)