Pagina 5 din 9 PrimulPrimul ... 34567 ... UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 81

Subiect: www.softendia.com

Voislav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    44
    Posturi
    85
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de mmariusel Vezi Post
    Tu singur ai recunoscut ca contentul nu este al tau.
    TOTUL e al meu, toate domeniile, designul, forumurile, sectiunea video si o sti si tu foarte bine Marius.

De cate ori ai vorbit cu Nika, tu ?
    Cine ti-a dat panelul de adminstrare ?

Ce-am dorit sa spun e ca avocatul de astazi s-a pronuntat doar in privinta domeniului, ca era specialitatea lui, nu si a contentului.

Sper saptamana asta sa am raspunsul si in privinta contentului.

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

Contarctul e facut cu Softendia SC. Cand tu imi areti dovata ca esti parte din Softendia SC atunci discutam, pana atunci nu.

Legal eu v-am contactat pe amandoia cand v-am certat si v-am rugat sa ma anuntati cine e viitorul proprietar. Contractul meu fiind cu "Softendia SC" eu raspund in fata la "Softendia SC".

Sotia si soacra ta mi-aui trmis o copie de la inregistrarea firmei in care numele tau nu apare. Imi pare rau dar asta e treaba ta si a sotiei tale.

Eu ce sa fac daca sunt certuri, eu raspund in fata celui cu care am contract. Imi pare rau insa asta este.

PS: Pot sa jur ca pentru restul privitorilor povestea de mai sus e mai tare ca Elodia .
    Ultima modificare făcută de Marius Mailat; 20th February 2008 la 17:47.
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

mariusx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th May 2006
    Posturi
    240
    Putere Rep
    40

Implicit

Ce tare...
    Asta e cea mai tare estimare pe care am vazut-o o data.
    Suntem 3 in birou (La o firma de it , Senior php developer) si radem de nu mai putem.
    Asta e contract ..... contract de 6000 de euro in care functionalitatea se face pe o singura pagina .. lol !!!!

Sa o luam pe rand :
    1. Blog instalation and customization 20 zile - 500 Euro. Lol
    Auzi in 20 zile cate 5 min pe zi sau cum ? Face blog-ul de la zero .. eu vad ca eu vad un free scripting sau ceva de genul. ar fi tare sa se fi platit si scriptul de blog .... adica 500 euro doar instalarea.
    2. forum .. la fel ca la blog .. dar aici e mai multa munca si mai ales in 3 limbi .. sincronizare baza date .. dar totusi nu e mai mult de o saptamana .. dar ce ma surprinde acelasi numar de zile.

3. news .. cu tot cu admin ...20 de zile ... Hai mai las-o .. mai mult de o zi hai maxim 2 nu ai ce face la news .. ce avion de news vrei sa faci , mai ales ca design-ul vad ca se taxeaza separat. lol. Ce nu inteleg este motivul de ce news care dureaza 20 zile costa mai putin decat 20 de zile de la blog. ce alea 20 de zile de la news .. sunt mai multe sarbatori sau cum ? si apropo de asta de cand si pana cand se lucreaza pe zile ... ? Conform contractului daca e scris asa tu trebuie sa justifici 8 ore pe zi sau poate 24 .. nu stiu exact cum e stipulat in contract.

4. Soft repozitory .. nici o specificatie si nici nu cred ca este din poze apare pagina 7 din 9. iarasi ziua de lucru difera mult de la scrip la script .. foarte ciudat. O fi mai complicat sa scri echo intr-o parte decat in alta..

5. apropare 2000 de euro numai pentru custom desing .. atat timp cat exista customization in parte pe fiecare modul care e si ala platit. da..
    si e si putin toata suma asta .. numai pt design LOL

Per total eu zic ca Voislav sa te lesi de site-uri .. dute la bursa poate ai sanse sa castigi mai mult .. oricum de pierdut nu ai cum sa pierzi asa de mult.

Cat de proces .. nu stiu ce sa zic .. daca functioneaza totul nu ai ce sa ii faci ... daca nu ....

Oricum e o vorba nu-i prost ala care cere ci e prost ala care da.

Eu fac site-ul ala pe 15 mii euro

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

Ideea ca detaliile sunt mai multe la site nu numai ce este pe un screnshot, ce ai vazut acolo e partea finala de preturi.

Ce este interesant acum un an cand clientul isi punea pe forumuri proiectul erau multi care spuneau ca nu se poate sau e prea mult de lucru. Si preturile cerute erau mult peste ceea ce am cerut eu.

Pe 12 luni de munca 6000 euro este 500 euro pe luna, poate pentru tine este mult. Insa daca eu imi amintesc bine salarul mediu in RO este peste valoarea asta. Estimare este facuta nu pentru 8 ore pe zi.

Ca si developer eu fac estimarea pe cat pot si fac eu. Daca vine un indian si face pe 100$ e altceva. Proiectul e clar 6000 pe 12 luni. Ei la moemntul in care au fost adaugiri am taxat corespunzator, cred ca la fel faceti si voi sau gresesc?

E normal ca pentru cerinte noi ceri plata in plus. La fel in moemntul in care clientul vrea un server si specifica care server l-am luat. Deci de ce am gresit eu?

1. ca am estimat la standarde de DE?
    2. ca m-am tinut strict de contract?
    3. ca am luat server exact cum a spus el?
    4. ca nu am acceptat cerinte noi fara plata aditionala

Am date exemplu mai sus il mai dau din nou. Clientul imi spune ca vrea sa adauge jocuri in forum si ca le pot pune sus. Si eu ii spun, pai vezi costa. El se mira? De ce?!Pai ii explic ca :

1. trebuie gasit un script
    2. daca exista cumparat daca nu exista atunci facut
    3. populat cu jocuri

El mirat imi spune ca credea ca e mai usor. Dpdv al unui programator in contract nu am sectiune de jocuri interactive in forum. Clientul considera ca e normal sa ceara, eu consider normal sai spun ca costa si CAT costa.
    Ultima modificare făcută de Marius Mailat; 20th February 2008 la 18:47.
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    44
    Posturi
    85
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de mariusx Vezi Post
    Oricum vad ca clientul e cizma .. si nu are o treaba ...
    Citat Postat în original de mariusx Vezi Post
    Oricum e o vorba nu-i prost ala care cere ci e prost ala care da.
    Ma' drace nu-ti permit sa-mi vorbesti de cum-ti sare tie la scris, ca nu sunt colegul tau de birou.

Citat Postat în original de mmariusel Vezi Post
    Am date exemplu mai sus il mai dau din nou. Clientul imi spune ca vrea sa adauge jocuri in forum si ca le pot pune sus. Si eu ii spun, pai vezi costa. El se mira? De ce?!Pai ii explic ca :

1. trebuie gasit un script
    2. daca exista cumparat daca nu exista atunci facut
    3. populat cu jocuri

El mirat imi spune ca credea ca e mai usor. Dpdv al unui programator in contract nu am sectiune de jocuri interactive in forum. Clientul considera ca e normal sa ceara, eu consider normal sai spun ca costa si CAT costa.
    Mama lui de script, ca vine cu licenta forumului si e GRATIS, doream o sectiune de jocuri tip Wirefree & NSE -> Arcade

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Voislav Vezi Post
    Mama lui de script, ca vine cu licenta forumului si e GRATIS, doream o sectiune de jocuri tip Wirefree & NSE -> Arcade
    Scriptul nu vine cu forumul. Este un addon care merge sau nu cu versiunea de forum instalata. Eu ti-am gasit script-ul nu? Eu ti-am spus ca e gratis. Ti-am explicat ca exista gratis la IPBArcade insa trebuie instalat si trebuie introduse jocuri in el ( gen din gamepacks ).

Tie iti pare usor, poate este usor insa este munca in plus. Strict ca si programator pentru mine este timp in plus pierdut.

Pentru tine e fain de adaugat. Tu esti indreptatit la modificari insa eu sunt indreptatit pentru timpul pierdut sa iti cer bani in plus ca si client, nu?

johnyk_vl este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th February 2008
    Locaţie
    Ramnicu Valcea
    Posturi
    312
    Putere Rep
    34

Implicit

Chematii pe Lazarus si pe Diaconescu sa rezolve cazul.Cazul Cioca&Elodia e mic copil pe langa ce "smardoiala" se da aici pe thread-ul asta.Ar fi bine sa intervina Cristi Mezei si sa inchida topicul.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    44
    Posturi
    85
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de johnyk_vl Vezi Post
    Chematii pe Lazarus si pe Diaconescu sa rezolve cazul.Cazul Cioca&Elodia e mic copil pe langa ce "smardoiala" se da aici pe thread-ul asta.Ar fi bine sa intervina Cristi Mezei si sa inchida topicul.
    Nu inteleg de ce cer unii sa se inchida topicul, cand de fapt ei nu au dat nici un raspuns care sa ajute acest site !!

Citeste mai bine primul post www.softendia.com

johnyk_vl este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th February 2008
    Locaţie
    Ramnicu Valcea
    Posturi
    312
    Putere Rep
    34

Implicit

Deja acest topic se indreapta spre o directie gresita...riscam ca acest forum sa devina o "lada cu gunoi".Daca nu ne calmam,in curand pe acest topic o sa apara posturi cu trivialitati,obscenitati...Certurile acestea trebuie sa fie rezolvate in privat de catre cei 2,sau intre avocatii acestora.Atat am avut de spus.

zzzttt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    3rd February 2007
    Locaţie
    Targu-Mures
    Vârstă
    48
    Posturi
    239
    Putere Rep
    36

Implicit

Si mie mi se pare prea mare pretul pentru ce s-a facut, chiar exagerat, dar fiecare poate cere cat vrea. A existat o intelegere, un contract si nu vad care este problema.

Pe de alta parte, insa, nu poti lasa un client sa mearga inainte cu ideile lui, fara sa-i acorzi un minim de consultanta.

Mie mi se pare ca acest client a fost putin naiv si s-a profitat de aceasta naivitate. Cel putin, la suma asta, site-ul trebuia optimizat pentru motoarele de cautare, etc... e o chestie de morala la urma urmei, dar cu morala nu faci bani

Sunt mai multe de spus, dar nu e treaba noastra.
    Nu cred ca Mariusel a dat o teapa, dar cu siguranta a facut o afacere buna

Pagina 5 din 9 PrimulPrimul ... 34567 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •