Eu inainte de a-mi gasi alt host pentru siteul meu , m-am interesat sase luni
Subscriu
Nu stiu care a fost intelegerea voastra asa ca nu o sa comentez acest aspect. Ce m-a frapat insa a fost planul tau de afaceri.
Ai actionat exact ca afacerile din perioada "bubble-ului" din 2000. Investitor fara experienta in domeniu, un buget substantial, o idee vaga de genul "se fac bani pe net sa investim si noi", lipsa unui plan de monetizare, aruncatul cu banii in furnizori, fara a urmari si o intoarcere progresiva a investitiei, sperand doar la un viitor potential castig.
Asta a fost un sistem gresit, atat de gresit incat a creat cea mai mare criza din industria IT, atat de gresit incat mii de oameni au fost ruinati.
Stilul de afaceri "web 2.0" e mai temperat, investitii mici, monetizare din prima zi (90% din cazuri prin adsense), daca treaba merge se mai investeste un pic (de cele mai multe ori se reinvesteste castigul), cea mai mare parte din investitie merge in continut si in seo/marketing nu in platforma tehnica (sunt milioane de site-uri de succes construite pe wordpress/joomla sau alt cms).
Cuvintele cheie in afacerile pe net sunt "continut util vizitatorilor" si "ROI" (return on investment).
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.