Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Evaluare SEO pentru CTLife.ro

Psyche este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th December 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    191
    Putere Rep
    36

Implicit Evaluare SEO pentru CTLife.ro

Salutare,

Doresc sa supun evaluarii din punct de vedere SEO site-ul CTLife.ro - un blog destinat popularizarii evenimentelor care au loc in orasul Constanta. Am folosit plugin-ul All in One SEO Pack si sper ca l-am implementat corespunzator. De asemenea am editat title-ul pentru link-urile corespunzatoare posturilor eliminand cuvinte precum "Permalink". O data la 3 zile este generat un sitemap. Se mai pot face alte optimizari? Daca da, care ar fi acelea?

Multumesc anticipat.

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    864
    Putere Rep
    36

Implicit

Linkurile articolelor terminate in .html nu directoare
    Categoriile pot ramane directoare
    In rest generatorul de linkuri e foarte bun.

http:// www. ctlife.ro/petreceri-baluri/revelion-2008-in-club-la-rocca/ -->
    http:// www. ctlife.ro/petreceri-baluri/revelion-2008-in-club-la-rocca.html

Titlul:
    Poti sa pui CtLife la sfarsit, si sa pui principalul keyword primul. Cum ai la articole.

Keyworduri: la articole le scrii de mana? ca vad ca ai doar 3 la fecare articol, si mi se par putine. Cred ca optimul e 7-10 keyworduri.

Sus de tot in loc de home pune "Evenimente Constanta" sau keywordul pe care il targhetezi in principal. Home poti sa-l pui in dreapata, deasupra la categorii, daca tii neaparat sa ai un home link.

In General: Cand scrii un articol, in corpul lui, acolo unde e adecvat, baga 1-2 linkuri catre articole precedente.

De ex cand scrii un articol despre un party, la jumate poti sa spui "sa fie la fel de reusita ca o petrecere in Clubul X" cu link catre articolul mai vechi in care vorbeai de respectivul club. Linkurile din continut si cu keyword potrivit au cea mai mare valoare.
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

Psyche este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th December 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    191
    Putere Rep
    36

Implicit

Multumesc pentru raspunsul amplu.

Am editat titlul si am pus CTLife la sfarsit. La articole keyword-urile le adaug de mana. Sunt asa putine pentru ca si articolul (postul) este destul de mic.

Voi vedea ce pot face si pentru restul sfaturilor. Multumesc inca o data.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    36

Implicit

Fiind blog, trebuie sa tintesti si cititorii umani si crawlerii motoarelor de cautare. Daca un articol de 500-600 de cuvinte optimizat poate sa fie benefic pentru motoare, va fi daunator pentru cititori (dupa 300-400 de cuvinte, statistic, se plictisesc de citit).

Meta description e ce apare in motoarele de cautare sub titlu, in SERP. E ok daca ai keyword-uri in ele, parerea mea e ca ele conteaza la optimizare. Insa cel mai mult conteaza descriptionul sa atraga userii sa dea click pe link-ul tau. Cu cat e mai expresiv descriptionul, cu atat mai mare iti va fi CTR (click through rate-ul) si iti va creste traficul. Care la randul lui aduce mai multa autoritate, care la randul ei aduce crestere in SERP.

In plus, subliniez ce a zis Big. Cat mai mult internal linking cu text ancora bazat pe cuvinte cheie.

P.S. Fa un studiu al competitiei. Vezi ce termeni au ei optimizati si pe ce ai putea avea o nisa.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    36

Implicit

Am cautat "evenimente in constanta" in google. Primele 2 rezultate:

Evenimente in orasul Constanta - CTLife
    Ghidul evenimentelor in orasul Constanta. Esti constantean? Fii la curent cu evenimentele din orasul tau!
    Evenimente in orasul Constanta - CTLife - 24k - Cached - Similar pages

Constanta Online :: Orasul Constanta pe Internet
    Orasul Constanta pe Internet. ... Home, Constanta Online, Destinatii Constanta, Utile, Stiri, Evenimente, Lista Firme, Membrii Constanta Online, Contact ...
    Constanta Online :: Orasul Constanta pe Internet - 37k - Cached - Similar pages

Desi ai mai putine keyword-uri in description, ai un text care are sanse mult mai mari sa fie click-at decat cel al concurentei, care nu are description deloc si Google ii insira doar navigation bar-ul.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. evaluare site pentru femei
    De voidcode în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 28th July 2008, 12:25
  2. Evaluare site
    De Marius Mailat în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 17th July 2008, 20:03
  3. Evaluare domeniu
    De P_C în forumul Domenii
    Răspunsuri: 10