Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: www.gamebase.ro - sugestii pentru optimizare.

Afișare hibrid

serj este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    16th November 2007
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    41
    Posturi
    132
    Putere Rep
    34

Implicit www.gamebase.ro - sugestii pentru optimizare.

Salut!
    Daca aveti putin timp sa ma ajutati si pe mine cu cateva sugesti/pareri, care m-ar putea ajuta sa imbunatatesc situl www.gamebase.ro , nu de mult timp l-am trecut pe joomla cu speranta ca va fi mai bine indexat si voi avea mai multe rezultate la cautarile pe google.
    Daca poate sa imi spuna cineva unde gresesc, sau am gresit si ce mai am de facut pentru a-l imbunatati.
    Ultima modificare făcută de serj; 1st May 2008 la 10:28.

alinalin0 este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    26th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    643
    Putere Rep
    36

Implicit

Titlul ar trebui sa se schimbe "Gamebase Entertainment" nu te ajuta prea mult (dupa titlul articolului zic eu, care la randul lui ar trebui sa aiba h1 sau h2, dupa caz).

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    864
    Putere Rep
    38

Implicit

INDEX:
    1. Schimba titlul in cuvantul pe care il targhetezi in google, probabil "jocuri noi" sau ceva de genul. Poti folosi chiar 2-3 cuvinte cheie in titlu, separate prin "-" sau "|"
    2. Descrierea pe index fa-o mai mare, cam dublu decat ai acum. Fa-o sub forma unei fraze, cu subiect si predicat, nu doar o insiruire de keyworduri. Gen: "Aici gasiti cele mai noi ..."
    3. Keywords: nu optimiza pentru cuvinte gen "pentru, care, cei, prin, lui, etc" Astea nu au ce cauta. Stiu ca se face automat, dar macar pe index poti sa le faci custom.

ARTICOLE:
    4. La articole pune link si pe titlu. In felul asta o sa ai anchor legat de subiectul tau. In acest moment ai o gramada de pagini cu anchorul "Citeste mai departe..."
    5. Scriptul de comentarii e "overkill". nu ai nevoie de formatarea textului la comentarii. Foloseste unul simplu, in genul blogurilor, daca poti.
    6. Foloseste titlu custom la fiecare articol, nu inteleg de ce pe index ai titluri diferite la articole, iar cand afisezi articolele folosesti titlul "Gamebase bla-bla" (stiu ca suna bine cand iti creezi primul "brand" si ai vrea sa-l pui peste tot si te visezi google or something, dar daca vrei SEO uita de brand, locul brandului e in logo!)
    7. Nu mai folosi aceeasi descriere la toate paginile, ca o sa ai la pagini suplemental de o sa te doara capul, pe langa faptul ca acum G nu mai foloseste label-ul "Suplemental" asa ca nici nu vei sti cat de mare e damage-ul.
    8. Good things: Modului de seo pe care il folosesti e bun, cu exceptia descrierilor. Layout-ul e curatel, placut ochiului si adecvat site-urilor de profil.

Gata ca iar scriu romane aici si vine Krumel si zice: "Pai ce mah, noi facem munca in folosul comunitatii aici?". Gata, no more coffee for me!
    Ultima modificare făcută de big; 17th November 2007 la 11:11.
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    16th November 2007
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    41
    Posturi
    132
    Putere Rep
    34

Implicit

Multumesc pentru operativitate imi sunt de mare folos aceste informatii.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de big Vezi Post
    Gata ca iar scriu romane aici si vine Krumel si zice: "Pai ce mah, noi facem munca in folosul comunitatii aici?". Gata, no more coffee for me!
    Nu am sa zic niciodata asta.

E un mod bun pentru toti de a-si crea o imagine si de a face rost de contracte.

Sustin asta, nu o opresc.

Scuze offtopic serj, dar trebuia sa i-o "platesc".
    Felicitari pentru site, e unul din putinele site-uri de jocuri care are continut scris si nu copiat.
    Ai grija cu "arhitectura" site-ului si link-urile. Cam faci duplicate content cu propriile link-uri. Vezi aici.

Fa ce ti-au sugerat oamenii aici pe forum.

Tine-l curat, pentru ca am vazut ca ai Adsense pe site, vezi ca unele cuvinte iti pot atrage banarea...indiferent ca ai sau nu continut.

Spor.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

revenco_andrei este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    21st July 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    353
    Putere Rep
    37

Implicit

Salut serj. In primul rand felicitari pentru aspectul site-ului cat si pentru continutul acestuia - ma doare cand vad ca un site la care se lucreaza nu are vizitatori, in timp ce altii pun un script si 3000 de jocuri flash au mii de vizitatori in fiecare zi.

Nu sunt nici pe departe un expert seo, poate nici macar cunoscator, insa daca vrei vizitatori cat mai multi pentru site-ul tau cred ca trebuie sa faci schimb de link-uri. Si nu oricum... sau cu orice site. Trebuie sa ai o strategie in sensul asta -incearca pentru inceput sa iti inscri site-ul in cat mai multe directoare web folosind ca titlu cuvinte de genul "jocuri noi", "jocuri", "games" pentru a creste in "search enine results page".

Eventual... studiaza si google trends pentru a compara numarul de cautari ce corespunde anumitor termeni sau chiar si tool-ul de pe trafic.ro (care desi poate da rateuri mari iti poate face o imagine de ansamblu asupra celor mai cautate cuvinte).

Dupa cum spunea si big... trebuie sa completezi la fiecare stire/articol si camputile meta keywords si meta description.
    Ultima modificare făcută de revenco_andrei; 16th November 2007 la 15:45.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    16th November 2007
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    41
    Posturi
    132
    Putere Rep
    34

Implicit

Multumesc inca odata pentru sugestii, am inceput sa sa iau in calcul cele sugerate, inca nu stiu cum am sa le rezolv pe toate, dar mai mult ca sigur ca ma voi descurca.
    Salut serj. In primul rand felicitari pentru aspectul site-ului cat si pentru continutul acestuia - ma doare cand vad ca un site la care se lucreaza nu are vizitatori, in timp ce altii pun un script si 3000 de jocuri flash au mii de vizitatori in fiecare zi.
    Oricum situl nu il mentin neaparat pentru google adsense, si nici nu ma gandesc sa bag continut doar pentru a atrage cat mai multi vizitatori, fara sa tin cont de motivul care i-a adus pe site, varsta lor si mai multi factori care influenteaza publicitatea online la un nivel mai ridicat decat adsense, bineinteles asta dupa ce se mai pune la punct piata de publicitate online din romania.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. TerenuriConstanta - sugestii optimizare
    De Psyche în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 13th October 2007, 13:52
  2. Sugestii pentru un domeniu de muzica ...
    De Silver în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 30th September 2007, 04:48
  3. Rog critica/sugestii pentru site-ul meu.
    De emanuel în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 23rd August 2007, 13:45
  4. Sugestii de noi teme pentru o lista
    De Marius Mailat în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 22nd June 2007, 12:36
  5. Sugestii Pentru Categorii Director Web
    De meetzah în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 4th March 2006, 10:29

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •