Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 22

Subiect: Gradina Zoologica Timisoara

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    71
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    71

Implicit

Sa zicem doar ca fluctuatiile de ranking si calitatea concurentei sint un factor care ar trebui luat in calcul.....
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    864
    Putere Rep
    37

Implicit

Nu-i problema! Mai dispare indexul in Google, mai ales pe la inceput, da-si revine dupa cateva zile. E un fel de bug.

De obicei revenirea e cu cateva pozitii mai sus
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

Bogdan Citoiu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    40
    Posturi
    518
    Putere Rep
    37

Implicit

mersi de raspunsuri.. am mai patit sa fie fluctuatii la unele website-uri.. dar nu sa dispara pagina index.. mi se parea un pic ciudat.
    Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.

romania inedit este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    50
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Lightbulb

Eu cred ca informatia privind " Accesul este gratuit iar intrarea este permisa pana la ora 16.30 " ar fi trebuit pusa prima data , nu a doua oara , pentru ca oamenii se bucura mai intai ca au ocazia sa aiba parte de ceva gratis si apoi se intereseaza de orarul de functionare .
    Eu as fi pus ceva de genul " Accesul este gratuit de Marti pana Duminica intre orele 10.00 - 17.00 , iar intrarea este permisa pana la ora 16.30 " , asta ca sa nu arate ca orarul regiei de transport persoane din oras .
    Primul Z l-as fi facut mai mare decat cei doi O , asa cum apare in poza de pe prima pagina din stanga si unde scrie Zoo Timisoara .
    In rest este un site foarte bine realizat dar cam sarac in continut !
    Eu as mai fi pus prima dataZoo , apoiHabitate ,Foto , Istoric , Presa si Contact !
    In loc de Foto as fi scris Poze , pentru ca oamenii sa stie ca acolo sunt niste poze cu animale , nu fotografii pentru buletin .
    In loc de Contact as fi redenumit , Impresii si/sau Pareri , pentru ca nu cred ca se asteapta cineva ca in era telefoniei mobile , un om sa incerce sa ia legatura cu o gradina zoologica prin e-mail !
    Nu am vazut nici un numar de telefon , la care sa sune doritorii , in legatura cu diverse probleme , pentru ca daca cineva are chef sa sune aiurea la Gradina Zoologica din Timisoara , poate sa afle acest numar din cartea de telefon !
    In loc de " durata vietii " as fi mentionat , la toate animalele ca traieste ( cat traieste fiecare ) , nu Durata vietii : x - y ani , pentru ca nu sunt condamnate la puscarie acest numar de ani , desi dupa cum arata , nu m-ar mira sa nu fie asa !
    In plus nu exista posbilitatea sa dai click pe poza ca sa o vezi mai mare , mai exact nu poti sa dai click in nici un fel !
    Chiar daca nu ai terminat siteul , macar puteai sa scrii mai multe despre fiecare animal , pentru ca , dupa prezentare sa nu dai impresia vizitatorilor ca acel animal este " condamnat la locul de munca "
    De altfel " ai inceput bine " inca de la prezentarea cerbului , mai exact ai facut niste prescurtari si nimeni nu intelege despre ce este vorba , adica " La noi , ssp. C.e. carpathicus in intreg lantul carpatic " ; probabil ai mizat pe faptul ca vizitatorii siteului au urmat toti niste cursuri gratuite de biologi amatori , si stiu ce ai vrut sa scrii !
    Puteai sa mentionezi si cum se numeste fiecare animal , pentru ca banuiesc ca ingrijitorii i-au nasit intr-un fel , spre exemplu cangurul pitic puteai sa scrii ca se numeste emil (boc) , iar maimuta capucin puteai sa o prezinti vizitatorilor sub denumirea traian pashescu !
    Strutul putea sa fie numit si calin
    Sper ca o sa se dezvolte siteul asta si o sa aiba un continut mult mai bogat decat este acuma !
    Alta constatare este ca la gradina aia sunt foarte putine animale !
    O alta informatie de maxim interes ar fi cat a costat amenajarea acestei gradini zoologice , si cat costa intretinerea ei , asta nu ca sa vedem cat ar costa mutarea intregului parlament intr-un loc mai incapator si mult mai potrivit pentru multi dintre ei , dar ar fi util sa stie toata lumea pe ce s-au dus banii cetatenilor , deoarece vad ca tot ai acolo sectiunea Istoric !
    Ar fi cred eu , chiar foarte util sa individualizezi fiecare animal , astfel incat un vizitator sa-si doreasca sa si vina la gradina zoologica , si sa i se para un loc familiar !
    Ce NU AI MENTIONAT pe nicaieri vizitatorilor si doritorilor este LOCATIA acestei gradini zoologice , adica Unde Anume Este Amplasata in Timisoara aceasta gradina , si cum poti sa ajungi acolo , mai exact orar autobuze regiea locala de transport sau o harta a orasului eventual unde sa fie vizibila si gradina asta !

Off Topic : Bagati-l in cusca si pe ciuhandru , pentru ca este o specie de primar pe cale de disparitie , desi face si el parte din specia de primari , denumita primarus interesus personalus primus si cunoscuta cel mai bine sub denumirea de maximus umplutus buzunarus proprius , rezolvat interesus cetatenus CANCI
    Ultima modificare făcută de romania inedit; 19th October 2007 la 01:10.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    40
    Posturi
    518
    Putere Rep
    37

Implicit

multumesc pentru sugestii..
    incerc sa raspund la unele chestii

s-a luat legatura prin email.. si nu au fost doar sugestii si impresii trimise. nu stiu daca au telefon fix la zoo, dar telefonul mobil al domnului doctor nu mi s-a permis sa il pun pe site. se pot scrie mesaje folosind formularul de contact.. primesti raspuns pe email.

In plus nu exista posbilitatea sa dai click pe poza ca sa o vezi mai mare , mai exact nu poti sa dai click in nici un fel !
    poate ai deazctivat java script... se poate da click pe orice poza mica din cadru site-ului si se deschide frumos... (folosesc script lightbox)

despre descriere.. continut... am cam pus pe site tot ce am primit de la domnul doctor.. pana si descrierile animalelor trebuiau sa fie mai scurte... pozele cum am mai zis.. le-am facut eu in scurta plimbare prin gradina zoologica.

mica gradina zoologica este in dezvoltare (citeste si ultima nota de presa) si in acelasi timp sper sa dezvoltam si noi site-ul.

p.s. despre tenta politica... gradina zoologica este sub administratia primariei municipiului Timisoara (citeste istoric) si poate daca era un alt primar in vremea aceasta.... zoo era doar o ruina. in rest de ce se face, ce s-a facut in Timisoara.. nu sunt in masura sa comentez.

romania inedit este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    50
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Lightbulb

Nu a fost o tenta politica , era doar o sugestie ca sa se faca publice sumele cheltuite , eventual si firmele constructoare , plus intretinerea , deoarece nu vad sa fie ceva de ascuns !
    In ceea ce priveste dezvoltarea siteului si a gradinii zoologice , acestea merg pe drumul cel bun , pentru ca era o ruina si a renascut capasarea phoenix din propriul gainat !
    Sa stii ca eu am activat atat java cat si java script si vad ca tot nu merge , mai exact atunci cand sunt cu mouseul pe denumirile animalelor imi apare poza si cu descrierea , dar eu vreau sa dau clic pe denumire si sa ramana poza deschisa , nu sa fiu nevoit sa tin mouseul in dreptul denumirii .
    Raman la convingerea ca descrierea animalelor trebuia sa fie mai lunga , chiar de o pagina pentru fiecare animalut .
    In privinta mesajului , eu ziceam ca ar trebui sa fie o pagina de impresii in care fiecare sa scrie cate ceva si sa vada si alti vizitatori ce a scris acea persoana ,asta eventual dupa ce este moderat comentariul daca se considera ca este mai bine asa .
    Cred ca nu este gazduit pe un cont gratuit !

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    40
    Posturi
    518
    Putere Rep
    37

Implicit

gazduirea site-ului este gratuita (100 mb/3000 mb transfer), domeniul a fost cumparat personal si din banii domnului doctor, eu am cerut o suma foarte mica pentru realizarea site-ului care a fost platita tot din banii domnului doctor.

dojo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    23rd July 2006
    Locaţie
    New York
    Vârstă
    47
    Posturi
    213
    Putere Rep
    36

Implicit

Situl este foarte placut .. Singura chestie care m-ar deranja este ca logo-ul (chestia aia rotunijta din stanga sus) nu este clickable .. chiar am tendinta sa tot dau click acolo

Gradina este din pacate jalnica si animalele ca vai de dumnezeul lor. Situl din fericire nu transmite starea de "paragina" a gradinii "proaspat renovata". Eu te felicit pentru site, aia de se ocupa de zoo isi stiu problemele, dar se pare ca nu ii doare de loc ...

c_n_m este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    53
    Posturi
    622
    Putere Rep
    40

Implicit

Imi place site-ul! Vad ca intrarea la gradina zoologica este gratuita. Poate ca nu ar strica sa pui pe site un buton de PayPal Donate. Succes!

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    40
    Posturi
    518
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de dojo Vezi Post
    Gradina este din pacate jalnica si animalele ca vai de dumnezeul lor.
    de ce spui asta??
    gradina este foarte bine amenajata iar animalele, din cate am vazut eu, sunt ingrijite.
    am avut ocazia sa merg dimineata inainte de inceperea programului cu publicul iar ingrijitorii (unii si voluntari) le tratau si le hraneau cum trebuie.
    animale sunt putine dar din cate stiu eu nu sunt conditii (amenajare) conform UE pentru alte specii de animale.

p.s.: si comportamentul unor oameni fata de animale in scurta lor vizita la zoo lasa de dorit

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. geek meet timisoara
    De Mihai Gianu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 6th October 2008, 16:56
  2. Seopedia meeting - timisoara?
    De Mihai Gianu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 24th August 2008, 21:56
  3. Salutari din Timisoara!
    De geme în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 6