Salutari tuturor.
Ma gandeam daca aveti vreun premiu pentru cel mai batran forumist, m-as inscrie si cred c-as avea sanse- Sunt programator aproape de cand ma stiu, inca de pe vremea cand calculatoarele insemnau Felix C256 si M18, daca va spun ceva aceste denumiri.
Cel mai mare noroc al meu in viata a fost ca intotdeauna am facut ce mi-a placut, respectiv intotdeauna m-am dus cu placere la serviciu si pur simplu nu simteam cand se termina programul - imi aduc aminte cum radeau colegii de la primul meu loc de munca cad intrebam mirat "ce, deja e ora 3?" [lucram de la 7 la 15], zicand "ei, vedem noi dupa 6 luni daca o sa mai fie la fel". Ei bine, spre suprinderea multora, inclusiv a mea - privind retrospectiv in urma - a ramas la fel.
Sunt, ca multi dintre noi, un om cu foarte putin timp liber. Serviciul imi ia 10-12 ore pe zi, cateodata mai mult; cand ajung acasa, nu ma indur sa nu lucrez macar 2-4-... la site-ul personal, astfel ca sunt unul dintre oamenii extrem de revoltati ca ziua are doar 24 de ore... :-) si ca obisnuim sa ne dormim o treime din viata :-))
Sunt un om linistit, tolerant si... comod.
Mai multe despre mine va las sa percepeti singuri, sunt sigur ca veti avea ocazia, din posturile pe forum.
O zi frumoasa tuturor
CornelB