In primul rand doresc sa va salut.
In al doilea rand sa va spun ca nu este prima oara cand intru pe acest forum chiar daca este prima oara cand scriu pe el.
Ma numesc Stefan si am 18 ani. Sunt elev la un liceu economic din capitala in clasa a 12-a si am ceva probleme cu seriozitatea si prezenta la ore dar lucrez la asta treptat si obligat.
In ceea ce priveste activitatea mea online, aceasta a inceput pe la vasta de 14 ani datorita interesului meu crescand pentru jocuri online deoarece jocurile single-player nu au reusit niciodata sa ma tina "in priza" prea mult timp.
Odata cu descoperirea forumurilor am descoperit ca imi place nespus de mult sa cunosc oameni noi si interesanti si sa interactionez cu ei prin diverse metode pentru a dobandi cunostinte noi si, de ce nu, chiar pentru a imi face noi prieteni pe langa cei ce ii am deja in viata de zi cu zi.
Astfel in aproximativ 3 ani de navigat pe forumuri si de explorat posibilitati de a scoate "un ban cinstit" am ajuns pe Seopedia in cautare de informatii si, de ce nu, de discutii interesante si stimulante.
De curand am discutat cu un grup de cunoscuti inceperea unei afaceri online in care suntem decisi sa investim timp si efort pentru a face o treaba buna si sper sa se contureze in urmatoarele luni ceva.
Pana atunci va las cu bine si va salut respectos.