Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: www.clovniiveseli.go.ro

happyclown este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th July 2005
    Locaţie
    bucuresti
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit www.clovniiveseli.go.ro

Salutare tuturor , am o rugaminte , cine are timp si chef sa arunce o privire pe un site ,si sa-si dea o parere foarte sincera
    Site-ul meu este www.clovniiveseli.go.ro
    Multumesc anticipat

P.S: cine se pricepe as avea nevoie si de niste sfaturi , cu as putea sa-mi promovez mai bine site-ul in conditii de austeritate material!?

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Google iti ia descrierea:
    clovnii veseli.
    In mod normal ai putea specula punanad text mai mult pe pagini, (optional incearca titlurile cu litera mare, gen: Clovnii veseli; si sa fie o fraza logica presarata cu ceva cuvinte cheie, dar sa fie logica) punand explicatii despre activitate, semnificatia clovnilor (poti folosi cu succes explicatia de pe Dexonline), ALT-uri pe imagini (din moment ce marea majoritate a siteului e format din imagini), META TAG-uri complete si o indexare pe directoare (eventual incearca sa gasesti siteuri din acelasi domeniu de activitate cu care sa faci schimb de linkuri).

Personal cred ca daca te axezi pe explicatii legate de activitatea vostra si pe utilitatea voastra fata de copii (petreceri, copilarie, distractie ..), ai avea sanse destul de mari.
    Cu materialele de pe forum iti poti face treaba linistit. Citeste tot ce e aici, verifica, propune si apoi vedem.
    Sa vedem ce au de zis si ceilalti.
    Spor.
    PS: cine crezi ca o sa caute un site de genul asta dupa cuvinte cheie gen "clovnii veseli"?
    :hi:
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

andypopa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th July 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    417
    Putere Rep
    0

Implicit

Yeah... Krumel are mare dreptate. In plus, daca faci ceva serios, ia-ti un domeniu serios. www.clovni.ro ar fi potrivit, nu este luat inca. Nu mori pentru 100 de lei.
    Citeste tot forumul de la cap la coada. Iti va prinde bine.

Noroc,
    Andrei

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •