-
www.clovniiveseli.go.ro
Salutare tuturor , am o rugaminte , cine are timp si chef sa arunce o privire pe un site ,si sa-si dea o parere foarte sincera
Site-ul meu este www.clovniiveseli.go.ro
Multumesc anticipat
P.S: cine se pricepe as avea nevoie si de niste sfaturi , cu as putea sa-mi promovez mai bine site-ul in conditii de austeritate material!?
-
Google iti ia descrierea:
In mod normal ai putea specula punanad text mai mult pe pagini, (optional incearca titlurile cu litera mare, gen: Clovnii veseli; si sa fie o fraza logica presarata cu ceva cuvinte cheie, dar sa fie logica) punand explicatii despre activitate, semnificatia clovnilor (poti folosi cu succes explicatia de pe Dexonline), ALT-uri pe imagini (din moment ce marea majoritate a siteului e format din imagini), META TAG-uri complete si o indexare pe directoare (eventual incearca sa gasesti siteuri din acelasi domeniu de activitate cu care sa faci schimb de linkuri).
Personal cred ca daca te axezi pe explicatii legate de activitatea vostra si pe utilitatea voastra fata de copii (petreceri, copilarie, distractie ..), ai avea sanse destul de mari.
Cu materialele de pe forum iti poti face treaba linistit. Citeste tot ce e aici, verifica, propune si apoi vedem.
Sa vedem ce au de zis si ceilalti.
Spor.
PS: cine crezi ca o sa caute un site de genul asta dupa cuvinte cheie gen "clovnii veseli"?
:hi:
-
Yeah... Krumel are mare dreptate. In plus, daca faci ceva serios, ia-ti un domeniu serios. www.clovni.ro ar fi potrivit, nu este luat inca. Nu mori pentru 100 de lei.
Citeste tot forumul de la cap la coada. Iti va prinde bine.
Noroc,
Andrei