Tom: o sa tin cont de sfatul tau pe viitor, o sa concep articole si pe long tail, in care o sa linkez spre cele actuale pentru o mai buna informare.

Nichita: Deja am setat sa nu se mai indexeze paginatia, paginile de autor. Paginile atasamentelor (imaginilor) erau setate deja sa nu fie indexate. Iar despre viteza de incarcare inca mai lucrez, desi cred ca pentru moment nu merita sa investesc intr-un cdn. Gazduirea este in Romania, server ssd ... in ideea ca si majoritatea traficului va fi din tara.
Cat despre keyword stuffing... crezi ca 2-3% se incadreaza in keyword stuffing? Iar despre above the fold... vazusem mai demult pe moz.com un articol despre asta, dar nu facea referire la Google, doar la rata de conversie si de asta cred ca nu sunt in situatia asta. In plus, ca si vizitator eu personal apreciez un articol despre o anumita destinatie care sa aiba cat mai multe poze si de asta am ajuns la concluzia ca o poza cat mai sugestiva sa intimpine vizitatorul.

Olivian: Foarte util clipul pentru motivatie! Dar deja incep sa-mi fac probleme, deja a trecut mai bine de un an, bani am investit destul de multi, aproximativ 2000euro, iar rezultatele INTARZIE foarte mult.

Multumesc foarte mult, chiar apreciez faptul ca v-ati facut timp sa imi dati niste sfaturi!
Daca mai observati si alte greseli sau ma mai puteti ajuta cu sugestii/sfaturi va multumesc anticipat!