Pagina 6 din 7 PrimulPrimul ... 4567 UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 61

Subiect: [GRATUIT] Review Site / Audit Gratuit

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Catalin, te rog sa ma ierti ca ma bag dar ce ai tu acolo nu are la prima vedere structura de site.
    Pare un amestec de articole, o structura fara forma, un organism fara sira spinarii.
    Da-i forma! Organizeaza mai bine continutul si prezinta-l cat mai placut utilizatorului.
    Separa partea de blog de partea de retete, scoate din indexul alfabetic orice nu este reteta.
    Foloseste categorii / subcategorii bine gandite, regandeste etichetele sa aiba utilitate pentru vizitator.
    Creeaza meniuri care sa usureze navigarea.
    Ai rata de respingere mare pentru ca nu inviti in niciun fel vizitatorul sa vada si alta pagina.

Veromon este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th April 2013
    Vârstă
    45
    Posturi
    57
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Mi-am propus sa creez un site care sa ofere reviews (audit) pentru toate tipurile de proiecte online. Cum majoritatea site-urilor din Romania sunt "pe butuci", un astfel de site este destul de util.

Un numar de 30 useri seopedia primesc review gratuit. Review-ul contine un audit basic pentru:

1. design
    2. usability
    2. seo
    3. continut

cu sfaturile aferente. Nu este un audit complet, dar este un audit destul de bun pentru inceput.

Audit-ul este public si site-ul nu primeste link (doar citation).Ne rezervam dreptul sa nu facem audit la site-uri de afiliere, bloguri personale sau site-uri neterminate. Site-ul (magazinul, portalul, etc) trebuie sa fie live si functional.

Cine doreste poate posta aici. Dupa 30 de reviews (acceptate in functie de site), oferta se incheie.
    Salutare, daca mai este loc pentru un review, propun si site-ul meu de anunturi chilipirim.ro
    Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Mi-am propus sa creez un site care sa ofere reviews (audit) pentru toate tipurile de proiecte online. Cum majoritatea site-urilor din Romania sunt "pe butuci", un astfel de site este destul de util.

Un numar de 30 useri seopedia primesc review gratuit. Review-ul contine un audit basic pentru:

1. design
    2. usability
    2. seo
    3. continut

cu sfaturile aferente. Nu este un audit complet, dar este un audit destul de bun pentru inceput.

Audit-ul este public si site-ul nu primeste link (doar citation).Ne rezervam dreptul sa nu facem audit la site-uri de afiliere, bloguri personale sau site-uri neterminate. Site-ul (magazinul, portalul, etc) trebuie sa fie live si functional.

Cine doreste poate posta aici. Dupa 30 de reviews (acceptate in functie de site), oferta se incheie.

zndr este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Vârstă
    42
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

As vrea si eu review pentru Circuit Design SRL- Schematic, PCB Layout and Firmware Design Services, sper ca nu am ajuns prea tarziu. Am constatat ca ma ocup de SEO sau citesc despre SEO in medie doar o saptamana pe an asa ca am vazut abia acum oferta ta extraordinara. Esti unul din membrii forumului pe care ii apreciez (si tin minte) chiar daca intru asa de rar, iar daca nu mai ai timp si de mine o sa ma descurc furand cate ceva din celelalte review-uri.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Astazi am avut un pic de timp si am decis sa mai adaug un review pe webjungle.ro . Cum toti cei care au review considera ca ar trebuie sa analizez si magazinele "brand", am decis ca urmatoarele 10 reviews sa fie pentru brands.

Primul pe lista este elefant.ro, magazin ce ma suprinde placut cu gama de produse si preturile, dar cu siguranta NU cu site-ul

elefant.ro – Web Jungle

Fiind magazine de brand, o sa adaug si un design scurt, de 10 minute, cum am facut acum la elefant.ro, poate ii ajuta la inspiratie

Reviews au o pondere de 10-20% din sugestiile pentru un site, fiind reviews gratuite nu are sens sa pierdem ore intregi. Cand site-ul reuseste sa remedieze din probleme, pe baza sugestiilor noastre, in limita timpului, o sa adaugam si altele. Ceea ce scrie in review, nu este TOT ce aveti de remediat, dar este un punct de plecare.

Pentru cei care isi doresc review, o sa revin imediat ce termin un numar de 10 magazine brand din ro.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

danielb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    96
    Putere Rep
    25

Implicit

Foarte interesanta ideea, si pe mine m-ar interesa un audit daca se mai poate ( jocuriunity.net ) si daca nu ajungi introduci un script care sa faca auditul ci il vei face tu sau o alta persoana, vei avea succes

odiv este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    9th April 2008
    Locaţie
    Vaslui
    Vârstă
    41
    Posturi
    274
    Putere Rep
    34

Implicit

Chiar daca nu se incadreaza in oferta ta, as aprecia foarte mult un review pentru descoperalocuri.ro
    Multumesc anticipat!

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de zndr Vezi Post
    As vrea si eu review pentru Circuit Design SRL- Schematic, PCB Layout and Firmware Design Services, sper ca nu am ajuns prea tarziu. Am constatat ca ma ocup de SEO sau citesc despre SEO in medie doar o saptamana pe an asa ca am vazut abia acum oferta ta extraordinara. Esti unul din membrii forumului pe care ii apreciez (si tin minte) chiar daca intru asa de rar, iar daca nu mai ai timp si de mine o sa ma descurc furand cate ceva din celelalte review-uri.
    Din pacate nu am ce review sa fac, ai o thema pe un site simplu de prezentare.

Citat Postat în original de danielb Vezi Post
    Foarte interesanta ideea, si pe mine m-ar interesa un audit daca se mai poate ( jocuriunity.net ) si daca nu ajungi introduci un script care sa faca auditul ci il vei face tu sau o alta persoana, vei avea succes
    Citat Postat în original de odiv Vezi Post
    Chiar daca nu se incadreaza in oferta ta, as aprecia foarte mult un review pentru descoperalocuri.ro
    Multumesc anticipat!
    Acelasi lucru, aveti wp cu thema, ce review sa le fac? Nu se poate face review la o thema. Iar la un site de jocuri? Nu sunt in target

@odiv, proiectul e interesant, muncesti destul la articolele respective, dar oare se merita? Stiu ca are rares de pe forum un proiect similar, intreba-l ce si cum.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

infinity este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th January 2015
    Posturi
    30
    Putere Rep
    0

Implicit

As vrea sa stiu daca mai este valabila oferta.

Multumesc

bacalov este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th September 2015
    Locaţie
    Baia Mare, MM
    Vârstă
    45
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

Implicit

Salut Tom,
    Oferta mai e de actualitate?

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de bacalov Vezi Post
    Salut Tom,
    Oferta mai e de actualitate?
    Salut bacalov, din pacate nu. Site-ul o sa-l inchid cand expira domeniul, pentru ca ideea nu a fost chiar ok. Prea multe amenintari, scadal, etc. Sunt prea batran pentru astea, prefer sa ma concentrez pe proiectele mai "linistite".

Pagina 6 din 7 PrimulPrimul ... 4567 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Review site
    De Catalin1987 în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 15th October 2013, 17:17
  2. Rog un review la site
    De kestor în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 33
    Ultimul Post: 30th August 2013, 22:41
  3. Review site
    De Cristi G în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 25th March 2010, 22:01
  4. Review gratuit (deocamdata)
    De DubluQ în forumul Continut web
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 24th June 2009, 10:00
  5. Review of my Review site :)
    De Zargan în forumul Studii de caz