Ma ajuta careva sa testez siteul? Deocamdata nu vreau sa il fac public. Cine vrea sa dea o mana de ajutor, ma poate cauta pe messenger la ID: netul_ro
Va multumesc![]()
Ma ajuta careva sa testez siteul? Deocamdata nu vreau sa il fac public. Cine vrea sa dea o mana de ajutor, ma poate cauta pe messenger la ID: netul_ro
Va multumesc![]()
Nimeni?![]()
pai pune-l si tu aici, si il vor testa vizitatorii seopedia...
asa toata lumea abandoneaza ideea daca trebuie sa ceri invitatie, si doar e in interesul tau.
se pare ca exista un astfel de site pe un domeniu .info
Nu m am uitat atent sa vad al cui este, dar totusi cand am intrat (din intamplare) mi s a parut ceva nou totusi.
Acum chiar daca mai exista un site sau multe pe tema asta nu este chiar asa de raspandita ideea precum sunt directoarele web de exemplu.
Bafta
Te referi la www. raspunsuri .info ?
da ....
exista si myexpert.ro ... dar nu prea a avut succes din punctul meu de vedere
Dever's Blog - Atentie! dau cu parerea.
nu mi se pare ceva asa senzational...ca si la forumuri, e nevoie de oameni care sa se implice
de fapt nu e mare diferenta fata de un forum
si va fi greu sa gasesti asa oameni...
parca era un site in genul asta romanesc. avea reclama pe neogen, dar nu este foarte cunoscut. a avut un avat destul de puternic odata, dar apoi a cam cazut. nu mai imi amintesc exact numele site-ului dar am sa postez imediat ce imi aduc aminte.
probabil ca in romania merg mai mult forumurile. pt ca toata lumea poate sa vorbeasca despre orice, asa ca poti pune si intrebari si gasi solutii de la membrii mai priceputi ca tine.
desi nu ar strica o incercare...
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)