Nu sunt proiectele mele, ca doar nu fac eu goblenuri de maine. Sunt proiectele noastre (eu+client), dar am nevoie de o garantie, pentru ca in propunerea mea, eu sunt investitorul. Tu vrei asa: ca eu sa-mi estimez munca, la o suma X. Sa lucrez x luni/ani pt tine si dupa tu sa ramai cu munca mea, pentru ca eu am fost platit.
este acelasi lucru cu a face un credit la banca si a platii serviciile aferent, urmand ca in momentul in care termini ratele, serviciile sa-ti ramana.
cu mine ai risc 0, cu banca ai risc 100%, pentru ca nu stii ce cumperi si daca functioneaza.
Repet, am clienti ajunsi in top3 pe majoritatea cautarilor, eu oferind servicii de creare site si promovare online (doar seo). Acum au ajuns la level 2 si a venit intrebarea: si acum ce fac?
Orice le-as explica eu, nu inteleg. Nu ca nu vor, sau au impresia ca-i pacalesc, pentru ca m-am demonstrat deja, doar ca intram in termeni si servicii greu de masurat.
Posibil sa mearga, necesita analiza si ulterior un test. Nu stiu cum definesti tu "multumit" dar e posibil sa avem alte definitii la acest termen.
Costurile carei parti? Ale mele? Depinde de nisa. Ale clientului? doar 50% din test, fara costuri ulterioare.
Cu siguranta ii cresc un pic costurile lui, dar nimic care sa creeze probleme. daca volumul de munca creste, sau de livrari, implica cateva costuri, doar ca sunt pe baza unor comenzi reale.
Exista posibilitatea unei investitii a clientului, daca se decide de exemplu o campanie de publicitate offline, sau una agresiva online (display advertising in lunile de sezon ), dar sunt strategii care se discuta ulterior, in functie de rezultatele reale existente.
Doar RO, exclusiv. Daca nisa clientului o cere, site-ul se poate adresa mai multor tari (limbi multiple), dar afacerea de baza este in RO.
Mare parte din investitie este partea de promovare, unde eu am deja o strategie + resurse existente, care ma ajuta sa nu investesc foarte mult si sa-mi diminuez riscurile.
Nu pot sa ofer customer service pentru el, sau sa sugerez strategii de marketing noi, produse noi, etc. pentru ca nu am acces la piata respectiva sau nu cunosc obiceiuri si mentalitati. Cum fac promovare SM? Email marketing? afiliere poate, etc.

vad cum abordarea asta iti ofera un spor de entuziasm si implicare pentru ca sunt proiectele tale exclusiv si de aici toate avantajele si perspectivele care vin odata cu acest mod de a lucra deci rezultate mai bune. Chestia e ca, neavand posibilitatea de a ma dezvolta corespunzator, oricum pot fi copiat si depasit de competitori, asa ca ar fi mai in avantajul meu sa fiu depasit de unul care imi vinde marfa mea
Răspunde cu citat