Salutare!
Pentru ca este prima mea postare pe acest forum, am sa incep prin a spune ca ma numesc Cristi, sunt din Bucuresti si am 42 de ani.
Acum 1 an am inceput construirea saitul de turism w w w. daiavedra. com impreuna cu 2 prieteni, iar la sfarsitul lui ianuarie 2013 l-am pus on-line.
Nu mai conteaza din ce motive l-am inceput prost, drept pentru care dupa vreo 6 luni am schimbat complet CMS-ul, grafica si structura. Tot in acea perioada s-a schimbat si IP-ul. Si webmasterul, si programatorul De 4 luni insa e finalizat.
d.p.d.v. SEO este saitul pe care fac scoala. La inceputul anului l-am inscris in cateva directoare, dupa care citind mai mult despre ce inseamna structura, cuvinte cheie etc. m-am apucat de optimizare mai serioasa... la cat SEO cunosc pana in prezent. M-am concentrat in primul rand pe cuvintele cheie "agentie de turism" si "agentii de turism" iar in clipa de fata trag tare pe cele de sezon gen "ski austria" etc. In general am observat ca google imi indexeaza destul de repede paginile care intr-o saptamana incep sa si apara in serp.
Cam de 1 luna am sesizat o problema pentru care va cer ajutorul. Am inceput optimizarea paginilor de aici w w w. daiavedra. com/destinations/evenimente-turism/revelion-2014/ pentru keyword "oferte revelion 2014". Am trimis paginile la index, totul ok. Insa de data asta google nu-mi scoate nici o pagina din categoria asta in serp. Nici macar pe locul 200. Nimic, deloc, nada, niente, nichts! Poate ma ajutati sa inteleg care e faza. Si evident, daca tot ajungeti pe sait mi-ar fi de mare ajutor orice parere atat pozitiva (ca sa stiu pe ce drum merg bine) cat mai ales negativa ca sa stiu de ce ureche sa ma trag.
Va multumesc mult!