Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Parerea voastra despre urmatorul site eco

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    44
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit Parerea voastra despre urmatorul site eco

Va cer si eu parerea in legatura cu urmatorul site O Viata eco pentru toti si forum Forum viata eco - Index

Are aproape 2 ani de cand e online a fost facut din pasiune e primul site facut de mine.
    Din pacate a devenit prea scump pentru mine sa il mai tin si nu as vrea sa il las sa dispara mai degraba l-as ceda sau l-as vinde cuiva dupa ce il mai bibilesc un pic.

Ma intereseaza sa stiu ce valoare are in momentul de fata, sau ce potential are daca se lucreaza putin la el.

Situl se va ceda sau vinde candva in urmatoarele luni ( sau nu daca ma hotarasc sa il mai tin un an sau doi) cu tot cu pagina de facebook, tweter ( viataeco), adresele de mail yahoo, hotmail, gmail (viataeco).

Daca ma voi decide sa il dau ma puteti sfatui cum se procedeaza cu adresele si conturile membrilor de pe forum?

In momentul de fata registrarul Domeniului e xservers (si ei il au de la enom ) dar detin codul EPP daca se doreste mutarea acestuia la alt registrar.
    Imi dau seama ca fiind un site facut de un amator nu poate avea cine stie ce valoare dar daca scot macar ce am cheltuit ( sau un pic peste ) as fi foarte multumit.
    Ultima modificare făcută de IulianC; 27th October 2013 la 21:28.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de IulianC Vezi Post
    Situl se va ceda sau vinde candva in urmatoarele luni ( sau nu daca ma hotarasc sa il mai tin un an sau doi) cu tot cu pagina de facebook, tweter ( viataeco), adresele de mail yahoo, hotmail, gmail (viataeco).

Adresele de email se dau si separat? M-ar interesa cea de yahoo, sa am un id pe care sa discut ecologic.
    Retired

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    44
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Le dau la pachet pe toate,candva voi ceda sau vinde doar domeniul nu pot vinde si adresele de email ele sunt gratuite nu am cum sa cer ceva pe ele, si vin doar ca un bonus sa mareasca valoarea domeniului.

Nu intentionez sa fac reclama aici am prezentat toate aceste lucruri pentru o evaluare cat mai exacta
    Pentru mine acest domeniu are si valoare sentimentala de acea evit inca sa renunt la el.

Celelalte doua adrese de email gmail si hotmail le-am facut doar pentru optiunea webmaster tools de la Google si Bing nu au fost folosite pentru email niciodata, nu apar pe nicaieri pe net.
    Nici adresa de la yahoo nu a fost folosita prea mult am maxim 10 emailuri primite in ea de la facebook, tweter etc si 0 emailuri primite de la persoane.
    Ultima modificare făcută de IulianC; 27th October 2013 la 22:59.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    44
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Chiar atat de prost facut e acest site si forum prezentat ?

remy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    31st July 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    145
    Putere Rep
    27

Implicit

Nu cred ca e vorba ca este facut prost. Nu cred ca vad colegii de pe forum o oportunitate de business din el si de aia nu-ti raspunde nimeni.
    E clar ca trebuie refacut cel putin din punct de vedere estetic si la nivel de continut.
    Site-ul din cate vad eu este doar un intro pentru forum..nu prea vad sa aiba alte pagini ..Linkul "blog" din meniu duce catre o agentie observ.
    EU nu am reusit sa inteleg rolul site-ului...de monetizat nu stiu cat poate fi monetizat.
    Forumul pare sa aiba un minim de activitate dar utilizatorii pe care ii vad raspunzand mai des se numesc admin/iulian1 (probabil tu)...
    personal, nu vad cum as putea sa il monetizez.
    succes!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    44
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de remy Vezi Post
    Nu cred ca e vorba ca este facut prost. Nu cred ca vad colegii de pe forum o oportunitate de business din el si de aia nu-ti raspunde nimeni.
    E clar ca trebuie refacut cel putin din punct de vedere estetic si la nivel de continut.
    EU nu am reusit sa inteleg rolul site-ului...de monetizat nu stiu cat poate fi monetizat.
    Dupa cum am spus daca nu are valoare pentru a fi folosit in cadrul unui business il pot ceda cuiva ce are preocupari ecologiste.
    E adevarat din punct de vedere estetic trebuie refacut fiind un site facut de un amator cu scopul de a invata cum se face un site.
    Citat Postat în original de remy Vezi Post
    Site-ul din cate vad eu este doar un intro pentru forum..nu prea vad sa aiba alte pagini ..Linkul "blog" din meniu duce catre o agentie observ.
    Acolo a fost odata un blog dar l-am desfiintat si mi-a fost lene sa inlatur link-ul iar pagina ce apare e a firmei ce il gazduieste fiindca sunt legat de ei prin nameservere.
    Daca veti da copiere adresa link veti vedea ca link-ul ce se va copia va fi blog.viataeco.com
    Mai exista un link ce l-am desfiintat si inca apare acolo dar accesandul nu va va trimite nicaieri fiindca acel domeniu nu mai exista si nu are nameservere care sa trimita la firma de gazduire sa incerc sa le elimin maine. director-web.ocupatia-mea.eu

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    583
    Putere Rep
    36

Implicit

Nu ai nicio sansa sa vinzi acest site pe bani. La modul cel mai sincer. Arata destul de amatoresc. Gasesti niste template-uri de wordpress la 20 - 50 euro de iti pica fata. Cateva exemple aici.
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    44
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Faptul ca acest site are PR2 si 600-700 k pe Alexa de foarte mult timp il face sa fie mai valoros ca un domeniu nou cu PR 0?
    Se pot achizitiona astfel de domenii cu pr mare doar pentru a creste domenii noi in rank, pentru a ceda popularitate?
    Un articol postat pe un site cu PR2 va fi mai in fata in cautari fata de un articol postat pe un site cu PR 0?

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de IulianC Vezi Post
    1. Faptul ca acest site are PR2 si 600-700 k pe Alexa de foarte mult timp il face sa fie mai valoros ca un domeniu nou cu PR 0?
    2. Se pot achizitiona astfel de domenii cu pr mare doar pentru a creste domenii noi in rank, pentru a ceda popularitate?
    3. Un articol postat pe un site cu PR2 va fi mai in fata in cautari fata de un articol postat pe un site cu PR 0?
    In primul rand, nu s-a facut update de PR de foarte multa vreme. In al doilea rand, PR-ul este unul din cei peste 200 de factori ce influenteaza rezultatele intr-o cautare. Adica 0,5%. Poate are o pondere mai mare decat 0,5%, dar cu siguranta nu exagerat de mare.

1. Nu
    2. Se pot achiitiona, se achizitioneaza, iar un PR2 se agseste la pretul de inregistrare
    3. Nu are nici o relevanta PR-ul din punctul meu de vedere. In sensul ca daca unul are PR0 si unul PR2, ambele ne-penalizate si ambele rankeaza bine, nu as alege pe baza PR-ului. Mai degraba pe baza numarului de vizitatori.

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    583
    Putere Rep
    36

Implicit

1. Defineste nou? Daca e mai valoros ca un domeniu de cateva saptamani? Probabil ca da. Dar spre exemplu eu am un site care l-am lansat in ianuarie anul aceasta, nu a luat nimic la pr update-ul din februarie si de atunci nu a mai fost pr update. Am pr 0 dar am 2000 unici pe zi din care peste 70% din cautari. Crezi ca este mai slab sau mai valoros ca un pr 2 de cativa ani?
    2. Da, se practica. Pana acum daca puneai un sidewide de pe un pr 4 tu luai 3, de pe 5 luai 4 si tot asa.
    3. Nu. E aceiasi chestie ca la punctul 1.
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Care este parerea voastra despre achizitionarea acestui domeniu?
    De deadworldisee în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 11th August 2012, 15:38
  2. Părerea voastră despre octocat.org
    De kelt în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 26th August 2011, 01:28
  3. Parerea voastra despre OrasulAUTO
    De adi.nechifor în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 25th August 2011, 14:59
  4. Părerea voastră despre blogul meu!