Va cer si eu parerea in legatura cu urmatorul site O Viata eco pentru toti si forum Forum viata eco - Index
Are aproape 2 ani de cand e online a fost facut din pasiune e primul site facut de mine.
Din pacate a devenit prea scump pentru mine sa il mai tin si nu as vrea sa il las sa dispara mai degraba l-as ceda sau l-as vinde cuiva dupa ce il mai bibilesc un pic.
Ma intereseaza sa stiu ce valoare are in momentul de fata, sau ce potential are daca se lucreaza putin la el.
Situl se va ceda sau vinde candva in urmatoarele luni ( sau nu daca ma hotarasc sa il mai tin un an sau doi) cu tot cu pagina de facebook, tweter ( viataeco), adresele de mail yahoo, hotmail, gmail (viataeco).
Daca ma voi decide sa il dau ma puteti sfatui cum se procedeaza cu adresele si conturile membrilor de pe forum?
In momentul de fata registrarul Domeniului e xservers (si ei il au de la enom ) dar detin codul EPP daca se doreste mutarea acestuia la alt registrar.
Imi dau seama ca fiind un site facut de un amator nu poate avea cine stie ce valoare dar daca scot macar ce am cheltuit ( sau un pic peste ) as fi foarte multumit.

Răspunde cu citat