Citat Postat în original de remy Vezi Post
Nu cred ca e vorba ca este facut prost. Nu cred ca vad colegii de pe forum o oportunitate de business din el si de aia nu-ti raspunde nimeni.
E clar ca trebuie refacut cel putin din punct de vedere estetic si la nivel de continut.
EU nu am reusit sa inteleg rolul site-ului...de monetizat nu stiu cat poate fi monetizat.
Dupa cum am spus daca nu are valoare pentru a fi folosit in cadrul unui business il pot ceda cuiva ce are preocupari ecologiste.
E adevarat din punct de vedere estetic trebuie refacut fiind un site facut de un amator cu scopul de a invata cum se face un site.
Citat Postat în original de remy Vezi Post
Site-ul din cate vad eu este doar un intro pentru forum..nu prea vad sa aiba alte pagini ..Linkul "blog" din meniu duce catre o agentie observ.
Acolo a fost odata un blog dar l-am desfiintat si mi-a fost lene sa inlatur link-ul iar pagina ce apare e a firmei ce il gazduieste fiindca sunt legat de ei prin nameservere.
Daca veti da copiere adresa link veti vedea ca link-ul ce se va copia va fi blog.viataeco.com
Mai exista un link ce l-am desfiintat si inca apare acolo dar accesandul nu va va trimite nicaieri fiindca acel domeniu nu mai exista si nu are nameservere care sa trimita la firma de gazduire sa incerc sa le elimin maine. director-web.ocupatia-mea.eu