Pagina 3 din 7 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 63

Subiect: xjocuri register trademark

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    47

Implicit

Acel certificat ii confera dreptul sa elimine doar domeniile care contin cuvantul inregistrat nu si titlurile sau categoriile.

M-am confruntat cu problema asta iar aici ai un exemplu

Adevarat ca m-am confruntat pe US nu pe RO insa cred ca e aceiasi procedura.

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Sincer nu stiu, eu am primit notificare nu pentru ca am domeniu, ci pentru ca am folosit intr-un topic pe forum marca inregistrata, sau titlul unei categorii in alta notificare
    http://www.e-magari.ro/emag/
    Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 14th May 2013 la 14:44.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Hakuna Matata Vezi Post
    Adevarat ca m-am confruntat pe US nu pe RO insa cred ca e aceiasi procedura.
    Legislatia este diferita, in primul rand nu stiu daca tu ai fost atacat pe cale judiciara sau pe un organism ce se ocupa de internet, in romania nu stiu daca este legislatie in care sa se refere la domenii, si probabil tine de interpretarea avocatului si apoi a judecatorului.
    Nu ma pricep la chestii juridice, am citit o parte din lege dar nu am inteles mare lucru, necunoscand terminologia
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Ovidescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    28th April 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    297
    Putere Rep
    30

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Domnilor, cred ca problema consta in folosirea oarecum improprie a terminologiei, respectiv usoara confuzie intre "brand" si "brand awareness".

Daca autorul topicului a facut referire la "brand awareness" cand a pus intrebarea, atunci Dan are dreptate, inregistrarea unei marci nu face decat sa protejeze un nume, slogan, logo etc, nu ajuta la crearea unui "brand awarness". Cred ca la asta s-a referit intrebarea lui Felix.

In cazul in care autorul topicului a facut referire la "brand", lucrurile stau destul de simplu, in acest moment xjocuri este "branduit" oficial. Nu se distinge prea bine in poza, dar daca este vorba despre o marca verbala, posesorul marcii este in pozitia in care poate notifica (pe clasele pe care a inregistrat marca) oricare alta entitate care foloseste termenul respectiv. Nu conteaza daca inregistrarea unui alt domeniu s-a facut inainte de obtinerea marcii xjocuri, detinatorul marcii are drept exclusiv de folosire.
    O situatie in care alta entitate fizica sau juridica poate actiona in instanta pentru invalidarea marcii este aceea in care entitatea respectiva are notorietate (drept anterior) in folosirea termenului respectiv, ceea ce in cazul de fata e putin probabil.

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    47

Implicit

D-le - daca ceea ce afirmati [citesc printre cuvinte expertiza dvs] ar avea autoritatea lucrului judecat inseamna ca am avea de-a face cu un precedent extrem de periculos.

Neretroactivitatea ar trebui sa fie piatra de temelie a acestor actiuni. Printre randuri inteleg ca daca eu maine merg si inregistrez imobiliare - o data primit certificatul dau imobiliare,ro jos.

Nu zic ca nu este corect in termeni avocatesti ce spuneti insa mi se pare o aberatie mai ales cand vorbim de o radacina generica.

Citat Postat în original de Ovidescu Vezi Post
    Domnilor, cred ca problema consta in folosirea oarecum improprie a terminologiei, respectiv usoara confuzie intre "brand" si "brand awareness".

Daca autorul topicului a facut referire la "brand awareness" cand a pus intrebarea, atunci Dan are dreptate, inregistrarea unei marci nu face decat sa protejeze un nume, slogan, logo etc, nu ajuta la crearea unui "brand awarness". Cred ca la asta s-a referit intrebarea lui Felix.

In cazul in care autorul topicului a facut referire la "brand", lucrurile stau destul de simplu, in acest moment xjocuri este "branduit" oficial. Nu se distinge prea bine in poza, dar daca este vorba despre o marca verbala, posesorul marcii este in pozitia in care poate notifica (pe clasele pe care a inregistrat marca) oricare alta entitate care foloseste termenul respectiv. Nu conteaza daca inregistrarea unui alt domeniu s-a facut inainte de obtinerea marcii xjocuri, detinatorul marcii are drept exclusiv de folosire.
    O situatie in care alta entitate fizica sau juridica poate actiona in instanta pentru invalidarea marcii este aceea in care entitatea respectiva are notorietate (drept anterior) in folosirea termenului respectiv, ceea ce in cazul de fata e putin probabil.

Ovidescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    28th April 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    297
    Putere Rep
    30

Implicit

Orice cerere de inregistrare a unui termen generic (exemplu: imobiliare, jocuri, Bucuresti etc) va fi respinsa de OSIM sau oricare alt organism international care reglementeaza proprietatea industriala. Cu alte cuvinte nu va exista niciodata marca inregistrata "jocuri" sau "masina".

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Ca sa ne intelegem cu totii.

Daca eu am marca inregistrata oe numele emag, oricine are domeniu gen: reduceremag.ro sau placeremag.ro sau prunemag.ro poate vinde linistit ce produse doreste pe el.
    Daca emag nu e marca inregistrata international, atunci pot folosii emag.com, emag.cc, emag.bangladesh, emag.kakamaka fara probleme.

Eu, as accepta oricand un proces, indiferent daca as avea dreptate sau nu. De ex, daca as avea eemag.ro si emag ma da in judecata, "sa ne judecam, zic!". Dureaza 3 ani, si cine pierde plateste.

Ce a facut Felix, e inutil pt brand online sau offline, e doar o diploma.

Off: Dane, imi faci si mie niste diplome dastea, sa sperii cateva site-uri noi? Ceva mai european sau international, m-ar ajuta mai bine, sa trimit vre-o 5 dastea. Si de la Nasa cred ca e ok, sa trimit la site-uri dastea, gen ejucarii.com
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Ovidescu Vezi Post
    Orice cerere de inregistrare a unui termen generic (exemplu: imobiliare, jocuri, Bucuresti etc) va fi respinsa de OSIM sau oricare alt organism international care reglementeaza proprietatea industriala. Cu alte cuvinte nu va exista niciodata marca inregistrata "jocuri" sau "masina".
    Exista cuvinte si sintagme generice inregistrate la OSIM. Ex: http://www.listamarci.ro/marca-despre-copii-32214.htm si COPILUL

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Exista cuvinte si sintagme generice inregistrate la OSIM. Ex: COPILUL
    Da, exista mute gaste, gen: CAZARE.INFO Oare ce au astia in cap?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Vad ca si numele de fructe sunt utilizate PORTOCALA
    Asta poate cere ca pe teritoriul romaniei pe raft sa nu mai scrie portocale ci sa se inventeze un alt nume pentru ca are si clasa 43 Servicii de alimentatie publica; servicii de cazare temporara.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

Implicit

Poate cere dar cam atat... Eu unul nu pot sa iau in seama acest site (listamarci) pt ca mi se pare o gluma proasta.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Pagina 3 din 7 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Transfer Register.com
    De StancuFlorin în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 22nd June 2012, 15:40
  2. Register vs recomandare
    De Serban Cristian în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 7th September 2011, 13:25
  3. Domeniu cu registered trademark
    De Maldinii în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 11