Dan, sunt branduri mari si mici. Eu nu am luat tinta unui "mega brand" Sunt si branduri mai mici si lumea isi protejeaza munca si afacerea.
Dan, sunt branduri mari si mici. Eu nu am luat tinta unui "mega brand" Sunt si branduri mai mici si lumea isi protejeaza munca si afacerea.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Ba da, dar asta dupa ce deja l-a construit. xjocuri are 480 de cautari exacte pe google, seopedia are 1600 si nu si-a batut nimeni capul sa-l faca TM. De ce ar incerca cineva sa-ti foloseasca numele? Si chiar si asa, sa zicem ca de maine xjocuri ar avea cautari de 480.000 pe luna, daca cineva ar face xjocuri.info cu inregistrat anonim, ce ai putea face? Ma refer strict practic.
Cred ca daca ai fi donat banii astia la o casa de copii si ai fi scris pe xjocuri.ro ca o parte din venituri se duc catre copii orfani, ai fi ramas mai tare in mintea oamenilor/copiilor ca "brand".
Caut cu jingle.ro.
Sunt perfect de acord, exista branduri mici si branduri mari.
Tu vrei practic sa protejezi ceea ce tu consideri brand.
Intrebarea din topic era alta:
"Credeti ca acest lucru ajuta la conturarea unui brand?"
Raspuns: Nu, nu are nici o legatura, ajuta doar la protejarea unui brand.
Trust, but verify.
Eu am platit la o firma si ma costa aproximatv 1400 lei pentru fiecare marca tip text fara sigla pentru 2 clase din care 500 lei comisionul firmei ce se ocupa de asta si restul taxe la OSIM
Mi-am inregistrat marca, nu din motivatii SEO, ci pentru ca se poate gandi cineva sa inregistreze marca ta si sa fii nevoit sa renunti la toata munca ta, am patit asta. Asa stiu ca sunt mai protejat
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
In primul rand Felicitari!
In al doi-lea rand aceasta nebunie cu brand este online [in cazul tau], nu vad site-ul tau sa fie un brand [ai dovada in poza]. Faptul ca l-ai inregistrat in offline nu il face automat brand si in online
Oricum... iti doresc mult succes, nu oricine face ce ai facut tu si pentru asta te felicit.
http://s7.postimg.org/s35b17xbu/xjoc...3_57_17_r1.jpg
Ai dreptate lovelife, nu la asta m-am referit cand am spus ca nu il face brand in online ci la faptul ca nu ii da autoritate [boost] in ochiul lui G.
Una peste alta acum urmeaza munca de radiere care pe ro va fi destul de anevoioasa
Sper ca am punctat corect acum
Si Rares are dreptate, chiar sunt curios ce se va intampla daca Felix va incepe procedurile de notificare, cum vor reactiona cei care au site-urile [poate va posta aici feedback-ul webmasterilor si alte chestiuni legate de procedura la ce s-a referit Rares si altele care pot aparea in practica]lovelife, nu cred ca are ce sa le faca celor ce au luat domeniul inainte ca el sa inregistreze marca.
Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 14th May 2013 la 14:25.
lovelife, nu cred ca are ce sa le faca celor ce au luat domeniul inainte ca el sa inregistreze marca.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)