28th April 2013, 12:00
1 out of 1 members found this post helpful.
- chiar daca este o tema gratuita, cred ca poti gasi si ceva mai bun decat atat
- tradu in romana chestii de genul 'no comments'
- mare atentie la corectitudine, am gasit in 2 propozitii intr`un articol (cel cu Bianca) cuvinte gresite precum 'propmotii', 'eviddent', 'celebreu'
- scoate Meta din sidebar
In plus, nu vad ok combinatia de adsense + afiliere pe acelasi site, fie profiti de una fie de cealalta. Parerea mea
28th April 2013, 12:18
Nu stiu sa fie asemenea probleme sau restrictii, insa ma refer doar la faptul ca daca`i site de afiliere e mai util pentru tine sa te axezi doar pe linkuri si bannere afiliate. Era doar o parere, poti pune orice reclame doresti
28th April 2013, 21:59
14 reclame pe o pagina pt. un site care e la inceput mi se pare foarte mult. Site-ul asta nu iti va genera multe vanzari si nu va face bine nici clientilor tai care au magazine online. Pentru doamne trebuie sa pui neaparat si poze in articole.
29th April 2013, 12:43
1 - ai prea multe bannere in articole, asculta sfatul lui Serban si inlocuieste-le cu poze
2 - seomoz bar imi arata ca hosting-ul e in USA, asta nu e un plus nici pe departe
3 - referitor la adsense combinat cu afiliere: presupune ca ai un articol in care prezinti pantofi rosii, care costa 100 lei, la care tu, ca afiliat, ai 10% comision. In acelasi articol ai o reclama adsense care prezinta pantofi de dama. In acel moment esti pe cale de a castiga 3 centi in loc de 10 lei. Este demonstrat, cu studii de caz (nu pe piata din Romania, ce-i drept), ca prezenta adsense pe un website scade drastic castigurile din afiliere.