Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 15 din 15

Subiect: Studiu de caz - 4U Lady

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    966
    Putere Rep
    37

Implicit

Legat de combinatia afiliere & adsense, vorbiti din experienta sau doar din auzite? Eu pun adsense pe multe site-uri de afiliere cu trafic si de multe ori, cand trag linie la finalul lunii, observ ca sunt mai mari castigurile din adsense decat cele din afiliere. Vorbim tot de nisa fashion, in Romania.

E mult de discutat pe tema asta daca ar trebui sa ne intindem, insa eu zic sa profitati de ambele.

Ovidescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th April 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    297
    Putere Rep
    31

Implicit

Depinde de site-uri, pentru un site de nisa, cu articole bine scrise, care "vand", in mod sigur ai sa castigi mult mai mult din afiliere. Parerea mea, cu tot respectul, e ca daca ai un website de nisa care nu converteste nici cat adsense, e o problema la content.
    Pentru un website ca cel prezentat, unde accentul affiliate e pe bannere, care n-au cum sa converteasca decat prin minune, ai sa castigi mai "mult" din adsense.
    Vorbesc din experienta (am website-uri).

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.789
    Putere Rep
    33

Implicit

Ovidiu, acum depinde si cat faci din adsense, eu am 4-5 keyworduri fix pe nisa, deci omul chiar aia cauta, dar de cumparat cumpara destul de rar. Eu pana o s ama ocup suficient de profund de afilere, prefer sa iau din ambele surse (asa cum a spus si Ionut). Site-ul e la inceput, astept sa faca PR si sa vad cum se va comporta fata de cel pe subdomeniu). Mesi pentru sfaturi, le gasesc utile, voi medita la toate.

LE: Acum m-am uitat si la rata de click pe banere in functie de keywordul cautat. E de peste 75%, in schimb pe adsense e de sun 30% (nu la cel nou, la cel vechi, care e plin de banere si reclame (fashion.e-4com.info), am sa vad o vreme cum merg separat, adica o sa scot 2 saptamani un gen de reclama si 2 saptamani alt gen, apoi va zic ce am constatat.
    Ultima modificare făcută de Rapsodia; 29th April 2013 la 17:28. Motiv: Am studiat rata de click
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Ovidescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th April 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    297
    Putere Rep
    31

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Nu vreau sa va conving de nimic, dar fii atent ca "omul chiar aia cauta" trebuie transformat in "omul aia cumpara", de la mine, nu de la alte website-uri la care-l trimite adsense.
    Nu e suficient sa scoti adsense ca sa mearga afilierea, trebuie sa scrii articole utile, care sa vanda.
    Sunt de acord ca adsense scoate bani mai usor, il pui pe site si daca ai ceva trafic incepe sa scoata niste maruntis, dar ca sa simti niste bani din adsense pe .ro trebuie sa ai trafic maricel.

Afilierea nu prea merge cu jumatati de masura: poti sa ai un website cu 15000 vizitatori/zi care sa nu faca 100 de lei/luna din afiliere, fiindca are articole diverse, scrise pentru divertisment. Acelasi website scoate ~1000 Euro din adsense. Pe de alta parte un website de rezervari hoteliere(engleza), nisat pe un oras turistic, cu trafic de sub 100 vizitatori/zi face 300-400 USD/luna. Daca as pune adsense pe el, in loc de "Book Here", cat crezi c-ar scoate? Iti spun eu, in jur de 30-40 USD/luna.
    Nu vorbesc din auzite, vorbesc din experienta cu site-urile mele.

Nu mai insist, am vrut doar sa ajut, nu sa-mi impun punctul de vedere.
    Sa aveti spor!

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.789
    Putere Rep
    33

Implicit

Ovidescu, eu nu te-am contrazis, momentan am zis ca sunt multumit de rata de click pe reclamele 2parale, de bani, depinde cu ce ma compar, pentru mine e putin cat scot. Recunoac ca nici nu am o strategie (nu buna- nu am nici una), am mers doar pe cautari. la un moment eram in top pe Flanco (nici acum nu sta rau la magazin flanco online), am luat o teapa mare de Black Friday, asa ca am ramas pe activitatea de content writer(merge momentan mai bine ca cea din afiliere sau adsense), dar de aia sunt aici, sa acumulez si apoi sa pun in practica.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Studiu de caz
    De broski în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 28th July 2011, 23:59
  2. Un mic studiu
    De Robert în forumul Google
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 30th May 2010, 23:32
  3. un mic studiu de caz
    De ciprian2006 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th September 2008, 15:52
  4. studiu de caz
    De Danielu în forumul Teste
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 16th September 2008, 18:50
  5. Mic studiu de caz :)
    De Federals în forumul Google
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 16th January 2008, 11:41

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.