pariem.ro
site-ul este nou , inca se munceste la el.
as dorii pareri legate de modul de prezentare, design , continut.
multumesc
pariem.ro
site-ul este nou , inca se munceste la el.
as dorii pareri legate de modul de prezentare, design , continut.
multumesc
Ultima modificare făcută de Nichita; 11th June 2013 la 21:12.
Ca idee brosky, nu ești la primul post, nu ai venit să spamezi direct aici.
Poți lăsa link direct. Ne face viața mai ușoară![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
am modificat adresaCa idee brosky, nu ești la primul post, nu ai venit să spamezi direct aici.
Poți lăsa link direct. Ne face viața mai ușoară
astept pareri
Parerea mea este ca designul e prea lat. Am masurat de cateva ori si imi ia prea mult ca sa urmaresc tot ecranul de la stanga la dreapta. Singurele zone in care ma pot uita sunt in centru si stanga sus. Parerea mea![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
In afara faptului ca rezultia e prea mare, imi place tot.
Thema e custom? Daca nu, de unde e luata?
Vand Advertoriale (pr 5)
este tema custom . facuta de cineva.. nu se gaseste pe internetIn afara faptului ca rezultia e prea mare, imi place tot.
Thema e custom? Daca nu, de unde e luata?
Scrisul alb pe fundal de culoarea ierbii (verde) din titlurile widgeturilor mi se pare prea putin citibil.
In rest imi place. Nu e deloc rezolutia prea mare. Cine se uita la meciuri, o face pe ecrane late![]()
Caut cu jingle.ro.
N-oi fi eu prea mare bautor, dar nu am auzit de Bergembier incaMai mare atentie, deci
![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
multumesc. s-a rezolvatN-oi fi eu prea mare bautor, dar nu am auzit de Bergembier inca Mai mare atentie, deci
la fel si la mine, se vede perfectPe 1920x1080, rezoluția notebook-ului meu, se vede superb.![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)