merge banner acolo sus unde zice cristi in orice pagnia. de exemplu unde ai categoria "Java" tragi toata casuta putin mai jos si pui bannerul deasupra.
merge banner acolo sus unde zice cristi in orice pagnia. de exemplu unde ai categoria "Java" tragi toata casuta putin mai jos si pui bannerul deasupra.
In urma unui "studiu de caz" se pare ca bannerele astea mai mici, plasate undeva mai jos - la nivelulu contextului, ar prinde mai bine so m-am hotarat sa folosesc, cum a zis Cristi, spatiul din stanga unde sunt categoriile si titlurile articolelor.
Ca sa-mi continui harta. Este in dreapta, era pe mijloc. Depinde cat d rpd te misti.
"scuze pentru comentariile facute la adresa site-ului tau" - acceptate . erai off topic...sau daca eram eu..semnalai dar nu o dadeai in w3c schools cu mine.
"stii ce-mi pare rau.. de 10` alea pierdute pe site la tine.." - iti pare rau pe cheltuiala ta, nu te-a rugat nimeni sa te desparti de intrebarea si adevarata problema a mea.
Eh... ca in fiecare forum dealtfel. Multam celor care s-au "canalizat" pe problema mea...hai!...si celorlalti ca sunt in post!![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)